Zonnepanelen Waalre

Door het plaatsen van zonnepanelen in Waalre groeit de gemeente een stap dichter naar de doelstelling om net als de rest van Nederland in 2050 energieneutraal te zijn. Deze doelstelling heeft Waalre om zo een toekomstbestendige samenleving te creëren. Zo wordt er gewerkt aan een duurzame en groene gemeente. Als inwoner van Waalre kan je hier aan bijdragen en zelf de voordelen ervaren door zonnepanelen op het dak van je huis te laten leggen. Solar Crew is de partner die je zoekt en samen met jou doorlopen we dit proces en maken we Waalre groener.

Advies zonnepanelen Waalre

Recente projecten

Zonnepanelen oude Canisius School - Waalre

Zonnepanelen Emiliusschool - Son

Emiliusschool - Son

Aqualon Van Zutphen Installatietechniek - Eersel

Aqualon Van Zutphen Installatietechniek - Eersel

Zonnepanelen Amvest

Zonnepanelen Nuenen

Zonnepanelen Valkenswaard

Solar Crew vindt het belangrijk dat de opdrachtgever weet waar we mee bezig zijn. Wij zorgen ervoor dat je in dit proces niet voor verassingen komt te staan!

Advies

Bij Solar Crew krijgt je eerlijk advies. Met onze jarenlange ervaring voorzien we je in het voortraject al van advies en denken we met je mee. In ons advies staat jouw vraag centraal wat omgetoverd wordt tot de beste oplossing.

Engineering

Solar Crew brengt alles technisch voor je in beeld. Zo weet je waar je aan toe bent en wat er staat te gebeuren. We maken inzichtelijk wat we gaan doen en hoe we onze werkzaamheden uitvoeren. Onze plannen en berekeningen worden in 3D uitgewerkt en met het uitwerken van de hijs-posities en legplannen staat de veiligheid van onze medewerkers en de omgeving in Waalre centraal.

Installatie

De medewerkers van Solar Crew werken zorgvuldig, verstaan hun vak, hebben een hart voor techniek en laten de werkplek in Waalre altijd netjes achter. Solar Crew verzorgt de installaties zelf waarbij niet alleen de zonnepanelen op het dak worden geplaatst, maar ook de opgewekte energie van gelijkspanning (DC) om naar wisselspanning (AC) wordt omgezet. Bij onze installaties houden we ons aan alle geldende eisen en normen.

Service en onderhoud

Na het voltooien van het project begint de service en onderhoud van Solar Crew. Hierbij worden de installaties 24 uur lang gemonitord zodat het rendement van de systemen optimaal blijft. Ook vindt er periodiek controle plaats in Waalre. Solar Crew verzorgt periodiek onderhoud aan de systemen, want uit schone zonnepanelen haal je rendement.