Zonnepanelen VVE

Wil je als Vereniging van Eigenaars (VvE) zonnepanelen plaatsen waarmee je duurzaam woont en geld bespaart? Dan is het tijd om zonnepanelen aan te schaffen en daarvoor ben je bij Solar Crew aan het juiste adres! Wij begeleiden je stap voor stap door het gehele proces en zorgen daarbij voor een heldere communicatie. Zo kan het gebouw van je VvE milieuvriendelijke energie gaan opwekken!

Duidelijke afspraak met de VvE

Recente projecten

UWV kantoor - Helmond

Bekijk reviews  |  298 panelen  |  95.360 Wp  |  Salderen
projecten zakelijk groot zakelijk klein zakelijk solar crew kwaliteit zonnepanelen serie omvormer
Bekijk project

Nieuwbouw: Hoog Stratum - Eindhoven

Bekijk reviews  |  248 panelen  |  76.880 Wp  |  Salderen
Bekijk project

VVE Sniederspassage - Bladel

Bekijk reviews  |  82 panelen  |  25.010 Wp  |  SDE
realisatie zonnepanelen nieuwbouw sector kempen eindhoven regio omgeving installatie zonnestroom solar energy
Bekijk project

Amvest Vestgoedontwikkelaar

Bekijk reviews  |  SDE
nieuwbouw enphase parralel serie goodwe huawei kempen regio eindhoven eersel
Bekijk project

Zonnepanelen voor VvE's

Voor het plaatsen van zonnepanelen op een gebouw hanteren we de volgende werkwijze:

Advies aan de VvE

Bij Solar Crew leveren we maatwerk. Zo voldoen we aan de wensen en behoeften die bij de VvE past. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies en gericht in te spelen op wat de VvE voor ogen heeft.

Solar Crew levert oprecht en eerlijk advies. Dit advies kan bijvoorbeeld betrekking hebben op hellingshoeken, functionaliteit, rendement en esthetiek. We bekijken wat voor type dak het gebouw van de VvE heeft en welke zonnepanelen daar het beste bij passen. Tevens zullen we met de VvE bespreken wat de subsidiemogelijkheden zijn rondom de aanschaf van zonnepanelen.

Kortom met ons advies vertalen we de vraag van de VvE naar de best mogelijke oplossing!

Engineering

Met engineering zullen wij technisch het gehele project voor de VvE in beeld brengen. Zo weet je wat je als VvE van ons kunt verwachten. Denk hierbij aan engineering, installaties en service en onderhoud. Legplannen en hijs-posities worden ook van tevoren uitgewerkt om de veiligheid voor onze mensen en de omgeving centraal te stellen.

Voor Solar Crew is het belangrijk dat de VvE begrijpt waar we mee bezig zijn. Daarom brengen we tijdens de engineerfase zo concreet mogelijk in beeld wat we gaan doen en hoe we dit gaan doen. Dit geldt voor het hele proces. Zo werken we naar ons doel. Wat betekent de investering van de VvE op de lange termijn en welke keuzes maken we daar samen in?

Installatie op het gebouw

Solar Crew verzorgt alle installaties zelf en voldoet hierbij aan de geldende eisen en normen. We werken alleen met de meest betrouwbare merken en leveranciers om zo te zorgen voor een hoge kwaliteit. Wij leggen niet alleen het dak van het gebouw van de VvE vol, maar zetten ook de opgewekte energie van gelijkspanning (DC) naar wisselspanning (AC) om.

Service & Onderhoud

De service en onderhoud van Solar Crew krijgt je direct naar oplevering va de zonnepanelen installatie. Het systeem wat wij hebben aangelegd op het gebouw van de VvE zal 24/7 gemonitord worden. Zo kun je er zeker van zijn dat het rendement optimaal zal zijn en dit ook blijft.

In overleg met de VvE controleren wij periodiek de installatie op afstand en verzorgen wij ook periodiek onderhoud als het gaat om reiniging van de zonnepanelen. Alleen met schone zonnepanelen bereik je ook een optimaal rendement.

Wellicht interessant voor je

Download hieronder enkele documenten die relevant zijn voor het installeren van zonnepanelen.

SRC Informatie Sheet Zonnepanelen Download
SRC Informatie Sheet Omvormers Download
Particulieren presentatie met voorbeelden Download