Zonnepanelen Valkenswaard

Zonnepanelen in Valkenswaard dragen bij aan de visie die de gemeente heeft als het gaat om duurzaamheid. Valkenswaard streeft ernaar om in 2050 energieneutraal te zijn, een doel wat de gemeente deelt met de rest van Nederland. Er zijn al stappen gezet richting een groener Valkenswaard, maar dat kan natuurlijk altijd beter. Samen met Solar Crew kun jij hier aan bijdragen en dat niet alleen! Van de aanleg van zonnepanelen op het dak van je woning kun jij ook profijt hebben.

Advies zonnepanelen Valkenswaard

Recente projecten

Nieuwbouw: Lage Heide - Valkenswaard

Zonnepanelen Valkenswaard

Zonnepanelen Eindhoven

Zonnepanelen Nuenen

Zonnepanelen Amvest

Zonnepanelen Wilvo - Bergeijk

Wilvo Metaal - Bergeijk

In dit proces staat Solar Crew samen met de opdrachtgever. Wij zorgen dat je niet voor verassingen komt te staan en bij ons terecht kan met vragen. Samen met jouw maken we Valkenswaard duurzamer!

Advies

Het advies wat Solar Crew de opdrachtgevers geeft is altijd oprecht en eerlijk. Ook wanneer we het ergens niet mee eens zijn, want dat hoort bij een eerlijk advies. Zo bereiken we samen het beste en gewenste resultaat. In ons advies zijn we niet gebonden aan leveranciers of merken en daardoor dus onafhankelijk. Het advies kan gaan over hellingshoeken tot aan subsidiemogelijkheden.

Engineering

Solar Crew vindt het belangrijk dat de opdrachtgever weet wat we doen. Daarom brengen we het gehele proces technisch in kaart, wat wij engineering noemen. Zo werken we naar jouw doel toe waarbij we het gewenste resultaat behalen.

Installatie

Wanneer de installaties door Solar Crew worden gedaan wordt er altijd met hetzelfde team gewerkt wat staat voor meesterschap. Ons team begrijpt de techniek van de installaties en beschikt daarbij over de kennis en kunde. Onze installaties voldoen aan alle geldende eisen en normen en zijn van hoge kwaliteit.

Service en onderhoud

De service van Solar Crew begint na voltooiing van het project. Deze bestaat het bewaken van het rendement wat de zonnepanelen moeten leveren, periodieke controle en onderhoud van de zonnepanelen in Valkenswaard.