Zonnepanelen in Tilburg

U wilt in Tilburg zonnepanelen laten plaatsen en bent op zoek naar een betrouwbare partij. Solar Crew is een betrouwbare zonnepanelenleverancier met meer dan 8.000 projecten (zowel woningen als bedrijven). Onze projecten hebben we voornamelijk gerealiseerd in Noord Brabant. Je kunt ons dan ook zeker een regionale speler noemen die graag wil bijdragen om Nederland energieneutraal te maken. Als bewoner van de gemeente Tilburg kunt u daar een steentje aan bijdragen, naast dat u natuurlijk gaat besparen op energiekosten. De gemiddelde terugverdientijd van een zonnepanelen installatie is ongeveer 6 jaar. Een project start bij ons met een grondige analyse van uw situatie. Wat voor een type woning heeft u, hoe is uw huis gelegen en hoe is het verder gesteld met uw woning. Op basis daarvan doen we een voorstel, waarbij we u begeleiden van a tot z. Wilt u meer weten over ons werkwijze? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.

Waarom zonnepanelen in Tilburg?

Recente projecten

Geldrop

Bekijk reviews  |  12 panelen  |  4.200 Wp  |  Salderen
portrait plaatsen dakpan Solar Crew zonnepanelen full black zwarte panelen
Bekijk project

Valkenswaard

Bekijk reviews  |  140 panelen  |  12.600 Wp  |  Salderen
Solar Crew zonnepaneelpannen dakpan zonnepaneel mooie zonnepanelen indak solarpanels
Bekijk project

Nuenen

Bekijk reviews  |  21 panelen  |  6.825 Wp  |  Salderen
Foto voorbeeld zonnepanelen indak Solar Crew legplan full black
Bekijk project

Eindhoven

Bekijk reviews  |  92 panelen  |  29.140 Wp  |  Salderen
Full black zwart frame zwart onderconstructie plat dak landscape zonnepanelen Solar Crew
Bekijk project

Solar Crew deelt met Nederland de ambitie om in 2050 energieneutraal te zijn. Hier spelen we graag een rol in en halen daarbij alles uit de zon in Tilburg!

Advies

Bij Solar Crew kun je advies op maat verwachten wat altijd oprecht en eerlijk is. Met ons kun je sparren over je vragen en ideeën. Door onze jarenlange ervaring kun je bij ons terecht. Wij denken met je mee en zorgen voor het best gewenste resultaat waar je een mooi rendement uithaalt.

Eén ding staat centraal in ons advies; we vertalen jouw vraag naar de beste mogelijke oplossing, gericht op rendement dat een energieneutraal Nederland weer een stapje dichterbij brengt.

Engineering

Tijdens de engineeringsfase brengen we het project technisch in beeld. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je wat je van ons kan verwachten. De plannen en berekeningen die Solar Crew maakt worden in 3D uitgewerkt. Hetzelfde geldt voor de hijs-posities en legplannen waarbij we ervoor zorgen dat de veiligheid van onze medewerkers en de omgeving in Tilburg centraal staat.

Installatie

Alle installaties verzorgt Solar Crew zelf. Hierbij leggen we niet alleen de zonnepanelen op je dak, maar zetten we ook de opgewekte energie van gelijkspanning (DC) om naar wisselspanning (AC). Je zult tijdens het project in Tilburg altijd te maken krijgen met hetzelfde team. Zij leveren hoogwaardig meesterschap en begrijpen de techniek.

Service en onderhoud

Onze service begint direct na oplevering. Wij zorgen ervoor dat je verzekerd bent van een optimaal rendement, want onze systemen worden 24/7 gemonitord. Tevens controleren wij periodiek het systeem en maken het periodiek schoon.