Zonnepanelen Son en Breugel

Zonnepanelen in Son en Breugel dragen bij om Nederland energieneutraal te maken voor 2050. Als inwoner van de gemeente Son en Breugel kun je hier natuurlijk aan bijdragen door zonnepanelen te laten installeren op uw eigen woning. Hiermee bespaar je niet alleen op je maandelijkse kosten, maar verdien je de investering ook nog eens snel terug (+/- 6 jaar). Ook help je om jouw directe omgeving om een stukje groener te worden. Solar Crew beschikt over meer dan 9 jaar ervaring op het gebied van zonnepanelen voor particulieren en bedrijven. We begeleiden je van a tot z met de aanschaf van zonnepalen. Wat heb je nodig, hoe is de situatie van jouw huis en hoe gaan we dit realiseren. Geen zorgen! Solar Crew staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij halen namelijk alles voor jou uit de zon.

Advies zonnepanelen Son en Breugel

Recente projecten

Geldrop

Bekijk reviews  |  12 panelen  |  4.200 Wp  |  Salderen
portrait plaatsen dakpan Solar Crew zonnepanelen full black zwarte panelen
Bekijk project

Nieuwbouw: Lage Heide - Valkenswaard

Bekijk reviews  |  1120 panelen  |  313.600 Wp  |  Salderen
zonnepanelen nieuwbouw pannendak installatie kwaliteit hoogwaardig en vakkundige installateur solar crew
Bekijk project

Valkenswaard

Bekijk reviews  |  140 panelen  |  12.600 Wp  |  Salderen
Solar Crew zonnepaneelpannen dakpan zonnepaneel mooie zonnepanelen indak solarpanels
Bekijk project

Nuenen

Bekijk reviews  |  21 panelen  |  6.825 Wp  |  Salderen
Foto voorbeeld zonnepanelen indak Solar Crew legplan full black
Bekijk project

Solar Crew deelt met Nederland de ambitie om in 2050 energieneutraal te zijn. Hier spelen we graag een rol in en halen daarbij alles uit de zon in Son en Breugel!

Advies

Bij Solar Crew kun je advies op maat verwachten wat altijd oprecht en eerlijk is. Met ons kun je sparren over je vragen en ideeën. Door onze jarenlange ervaring kun je bij ons terecht. Wij denken met je mee en zorgen voor het best gewenste resultaat waar je een mooi rendement uithaalt.

Eén ding staat centraal in ons advies; we vertalen jouw vraag naar de beste mogelijke oplossing, gericht op rendement dat een energieneutraal Nederland weer een stapje dichterbij brengt.

Engineering

Tijdens de engineeringsfase brengen we het project technisch in beeld. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je wat je van ons kan verwachten. De plannen en berekeningen die Solar Crew maakt worden in 3D uitgewerkt. Hetzelfde geldt voor de hijs-posities en legplannen waarbij we ervoor zorgen dat de veiligheid van onze medewerkers en de omgeving in Son en Breugel centraal staat.

Installatie

Alle installaties verzorgt Solar Crew zelf. Hierbij leggen we niet alleen de zonnepanelen op je dak, maar zetten we ook de opgewekte energie van gelijkspanning (DC) om naar wisselspanning (AC). Je zult tijdens het project in Son en Breugel altijd te maken krijgen met hetzelfde team. Zij leveren hoogwaardig meesterschap en begrijpen de techniek.

Service en onderhoud

Onze service begint direct na oplevering. Wij zorgen ervoor dat je verzekerd bent van een optimaal rendement, want onze systemen worden 24/7 gemonitord. Tevens controleren wij periodiek het systeem en maken het periodiek schoon.