Zonnepanelen Reusel

Zonnepanelen aanschaffen in Reusel is een belangrijke investering. Door het plaatsen van zonnepanelen op het dak van je woning ga je klimaatverandering tegen en draag je bij aan een groenere regio. Als inwoner van Reusel maak je de gemeente duurzamer, maar met de aanschaf van zonnepanelen ervaar je zelf ook een aantal voordelen. Alleen hoe werkt het? Waar moet je beginnen en wat heb je nodig? Solar Crew heeft de antwoorden voor je. Voordat we de zonnepanelen gaan leggen zorgen we ervoor dat alles duidelijk is.

Advies zonnepanelen Reusel

Recente projecten

Zonnepanelen Reusel - Van den Borne

Zonnepanelen Reusel

Zonnepanelen Lage Mierde

Zonnepanelen Moergestel

Zonnepanelen Bladel

Zonnepanelen Albert Heijn - Bladel

Albert Heijn - Bladel

Solar Crew gaat aan de slag met zonne-energie en hierbij leveren we kwaliteit. Zo halen we samen met onze opdrachtgevers alles uit de zon in Reusel!

Advies

In de voorfase zijn wij al aanwezig om je van advies te voorzien en al je vragen te beantwoorden. In ons advies zijn we onafhankelijk en altijd oprecht en eerlijk. Jouw vraag vertalen naar de best mogelijke oplossing staat in ons advies centraal. Zo profiteer jij van de zonnepanelen en maken we samen Reusel een stukje duurzamer!

Engineering

Jouw project wordt van A tot Z technisch in beeld gebracht door Solar Crew. Dit noemen wij engineering. Denk hierbij aan advies, engineering, installaties, service en onderhoud. De plannen en berekeningen werken wij in 3D uit. Bij het uitwerken van de legplannen en hijs-posities staat de veiligheid van onze mensen en de omgeving van Reusel centraal. We zorgen dat alles duidelijk is voor de opdrachtgever.

Installatie

Solar Crew verzorgt zelf de installaties van de zonnepanelen en voldoet hierbij aan alle geldende eisen en normen. Wij gaan een stapje verder dan alleen het aanleggen van zonnepanelen. Solar Crew zet ook de opgewekte energie van gelijkspanning (DC) om naar wisselspanning (AC).

Service en onderhoud

De service van Solar Crew begint direct na oplevering. De systemen van onze opdrachtgevers worden 24/7 gemonitord waardoor we verzekeren dat rendement optimaal is. Buiten de controle van de systemen verzorgen wij periodiek controle bij de installatie in Reusel en een periodiek onderhoud van de zonnepanelen.