Zonnepanelen in Hapert

Zonnepanelen in Hapert laten plaatsen door een bedrijf met veel ervaring? Solar Crew is met ruim +8000 projecten (zowel woningen als bedrijven) een grote regionale speler op het gebied van zonnepanelen. Hiermee dragen wij bij om Nederland voor 2050 energieneutraal te maken. Als inwoner van de gemeente Bladel wil je natuurlijk maandelijks graag besparen op je energiekosten. Daarom is het snel terugverdienen van de investering iets wat mogelijk is met zonnepanelen van Solar Crew (+/- 6 jaar). Bij de aanschaf van zonnepanelen begeleiden we je van a tot z. Hoe is de situatie van jouw huis en hoe gaan we het maximale uit de zon halen? Vragen die we gelijk beantwoorden zodat je ons met een gerust gevoel het dak op stuurt!

Waarom zonnepanelen in Hapert?

Recente projecten

Zonnepanelen Geldrop

Zonnepanelen Valkenswaard

Zonnepanelen Nuenen

Zonnepanelen Eindhoven

Solar Crew deelt met Nederland de ambitie om in 2050 energieneutraal te zijn. Hier spelen we graag een rol in en halen daarbij alles uit de zon in Hapert!

Advies

Bij Solar Crew kun je advies op maat verwachten wat altijd oprecht en eerlijk is. Met ons kun je sparren over je vragen en ideeën. Door onze jarenlange ervaring kun je bij ons terecht. Wij denken met je mee en zorgen voor het best gewenste resultaat waar je een mooi rendement uithaalt.

Eén ding staat centraal in ons advies; we vertalen jouw vraag naar de beste mogelijke oplossing, gericht op rendement dat een energieneutraal Nederland weer een stapje dichterbij brengt.

Engineering

Tijdens de engineeringsfase brengen we het project technisch in beeld. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je wat je van ons kan verwachten. De plannen en berekeningen die Solar Crew maakt worden in 3D uitgewerkt. Hetzelfde geldt voor de hijs-posities en legplannen waarbij we ervoor zorgen dat de veiligheid van onze medewerkers en de omgeving in Hapert centraal staat.

Installatie

Alle installaties verzorgt Solar Crew zelf. Hierbij leggen we niet alleen de zonnepanelen op je dak, maar zetten we ook de opgewekte energie van gelijkspanning (DC) om naar wisselspanning (AC). Je zult tijdens het project in Hapert altijd te maken krijgen met hetzelfde team. Zij leveren hoogwaardig meesterschap en begrijpen de techniek.

Service en onderhoud

Onze service begint direct na oplevering. Wij zorgen ervoor dat je verzekerd bent van een optimaal rendement, want onze systemen worden 24/7 gemonitord. Tevens controleren wij periodiek het systeem en maken het periodiek schoon.