Zonnepanelen Eindhoven

Zonnepanelen in Eindhoven aanschaffen voor jouw woning of bedrijfspand? Dan is Solar Crew de juiste partij! Zowel voor particulier en zakelijk installeren wij zonnepanelen in Eindhoven.

Wil je zonnepanelen in Eindhoven installeren voor jouw bedrijfspand? We begrijpen als geen ander dat dagelijkse bedrijfsprocessen geen hinder mogen ondervinden bij het aanleggen van zonnepanelen. In overleg met jou bepalen we de planning zodat jullie als bedrijf er zo min mogelijk last van ondervinden. We informeren jou als opdrachtgever over de mogelijkheden tot een SDE+ subsidie. Deze subsidie is speciaal in het leven geroepen door de Nederlandse overheid om het bedrijfsleven te stimuleren over te stappen op hernieuwbare energie. Bekijk de mogelijkheden voor zakelijke zonnepanelen.

Wil je zonnepanelen in Eindhoven installeren voor jouw woning? Je kunt altijd bij ons terecht voor advies (vanaf de allereerste plannen of ideeën), tot aan de uitwerking, installatie en service en onderhoud op het gebied van zonnepanelen. We verzorgen daarmee het complete plaatje van A tot Z. Als wij klaar zijn, maak jij gebruik van zonne-energie, met optimaal rendement. Particulieren in Eindhoven hebben met ons écht een premium partner in huis. Bekijk de mogelijkheden van zonnepanelen voor particulieren.

Advies zonnepanelen Eindhoven

Recente projecten

Nieuwbouw: Hoog Stratum - Eindhoven

Bekijk reviews  |  248 panelen  |  76.880 Wp  |  Salderen
Bekijk project

Eindhoven

Bekijk reviews  |  92 panelen  |  29.140 Wp  |  Salderen
Full black zwart frame zwart onderconstructie plat dak landscape zonnepanelen Solar Crew
Bekijk project

Nieuwbouw: Picuskade - Eindhoven

Bekijk reviews  |  84 panelen  |  25200 Wp  |  Salderen
Zonnepanelen Nieuwbouw Eindhoven
Bekijk project

Zonnepanelen op plat dak in Eindhoven - Particulier project

Bekijk reviews  |  24 panelen  |  10320 Wp  |  SDE
Zonnepanelen in Eindhoven laten plaatsen op plat dak bij particulier
Bekijk project

Emiliusschool - Son

Bekijk reviews  |  538 panelen  |  172.160 Wp  |  SDE+
Emiliusschool - Son voorbeeld solar crew zonnepanelen
Bekijk project

Best

Bekijk reviews  |  17 panelen  |  5950 Wp  |  Salderen
Zonnepanelen op pannendak dakpan zonnepaneel esthetisch
Bekijk project

Maak gebruik van subsidies

Ook in Eindhoven is er een mogelijkheid tot subsidies m.b.t. zonnepanelen. In de praktijk zien we spijtig genoeg met grote regelmaat dat subsidies over het hoofd worden gezien, dakvlakken niet slim of optimaal benut worden én dat er geen eerlijk en concreet beeld wordt geschetst over het rendement (opbrengst) van de installatie. Bij ons krijg je altijd een eerlijk advies en komen we met alternatieven als wij denken dat het beter, mooier óf slimmer kan. We denken in dit alles met je mee tot aan de transformator. Ook op het gebied van constructieberekeningen weten we wat er nodig is en wij kennen de weg naar energieadviseurs om je te helpen bij de inkoop en verkoop van zonne-energie.

Eén ding staat centraal in ons advies; we vertalen jouw vraag naar de beste mogelijke oplossing, gericht op rendement dat een energieneutraal Nederland (en natuurlijk Eindhoven) weer een stapje dichterbij brengt.

Engineering van zonnepanelen in Eindhoven

Bij ons betekent engineering het technisch in beeld brengen -ofwel visualiseren- van een project van A tot Z (advies, engineering, installatie én service en onderhoud). We maken berekeningen en werken plannen uit in 3D. Ook legplannen en hijs-posities worden uitgewerkt. Daarbij staat veiligheid voor onze mensen en de omgeving centraal. Ook dit brengen we vooraf in kaart. Tijdens de engineerfase brengen we zo concreet mogelijk in beeld wat we gaan doen en hoe we dat doen. We vinden het belangrijk dat de opdrachtgevers ons begrijpen en weten waarmee we bezig zijn. Dat geldt van offerte t/m de opleveringsfase en alles wat hier tussenin zit. Daarbij werken we toe naar die welbekende stip aan de horizon; wat betekent jouw investering voor de lange termijn? En welke keuzes gaan we samen maken?

Installatie zonnepanelen in Eindhoven

Al onze installaties worden volledig door Solar Crew zelf geïnstalleerd. Daarbij conformeren wij ons aan alle geldende eisen en normeringen. De installaties zijn kwalitatief hoogwaardig, wij werken alleen met de meest betrouwbare merken en leveranciers.

Installatie van zonnepanelen in Eindhoven gaat bij ons veel verder dan enkel en alleen een dak vol zonnepanelen leggen. We verzorgen daarbij het omzetten van opgewekte energie van gelijkspanning (DC) naar wisselspanning (AC).Wanneer wij over de vloer komen worden de werkzaamheden altijd uitgevoerd door één en hetzelfde team. Al onze teams staan voor hoogwaardig meesterschap; ze begrijpen de techniek, beschikken over alle kennis en kunde, hebben oog voor orde en netheid en laten de werkplek altijd schoon achter. Wat ze opleveren omschrijven wij ook wel als een ‘energiefabriek’. Daarnaast spreekt en begrijpt iedereen binnen Solar Crew de Nederlandse taal. Zo voorkomen wij miscommunicatie en zijn we er dan zeker van dat we er samen alles uit halen; met als resultaathoogwaardig meesterschap

Service & onderhoud in Eindhoven

Service en onderhoud begint bij ons direct na oplevering van de zonnepanelen installatie. Alle systemen van onze opdrachtgevers worden 24/7 gemonitord om er zeker van te zijn dat het rendement optimaal is en blijft. Buiten continue controle op afstand, controleren wij ook periodiek de installatie op locatie. Dit doen we in overleg met onze opdrachtgevers. Daarnaast verzorgen wij het periodieke onderhoud van zonnepanelen als het gaat om de reiniging. Alleen schone zonnepanelen leveren een optimaal rendement op!

Wellicht interessant voor je

Download hieronder enkele documenten die relevant zijn voor het installeren van zonnepanelen.

SRC Informatie Sheet Zonnepanelen Download
SRC Informatie Sheet Omvormers Download
SRC Informatie EIA Subsidie Download