Zonnepanelen Bergeijk

Door de aanleg van zonnepanelen in Bergeijk is de gemeente een stapje dichter bij het doel om energieneutraal te worden. Alle energie wordt dan op een duurzame manier in Bergeijk opgewekt. Je investeert op deze manier slim en draagt bij aan een groenere regio. Solar Crew is de ideale partner om je hierin te begeleiden. Wij doorlopen samen met je het hele proces en beantwoorden alle vragen. Wat is er nodig om zonnepanelen aan te schaffen? Welke subsidies zijn er in Bergeijk? Hoe gaat alles in zijn werk? Geen zorgen. Wij hebben het antwoord!

Advies zonnepanelen Bergeijk

Recente projecten

Zonnepanelen Wilvo - Bergeijk

Wilvo Metaal - Bergeijk

Zonnepanelen Bergeijk

Zonnepanelen Reusel

Zonnepanelen Lage Mierde

Zonnepanelen Bladel

Zonnepanelen Luyksgestel

Advies

Vanaf het begin voorziet Solar Crew je van advies waarin we eerlijk en oprecht zijn. De aanschaf van zonnepanelen bespaart op kosten en Solar Crew behandelt alles met je tot in de puntjes. Van functionaliteit tot esthetiek. Alles komt aan bod!

Engineering

Met engineering brengt Solar Crew het gehele project in Bergeijk technisch in beeld. Wanneer we de plannen en berekeningen in 3D uitwerken staat de veiligheid van onze medewerkers en de omgeving in Bergeijk centraal. Het is voor ons essentieel dat opdrachtgevers weten wat we gaan doen. Daarom wordt alles zo concreet mogelijk in beeld gebracht. Zo weet je wat je van ons kan verwachten!

Installatie

Solar Crew doet alle installaties zelf en we houden ons daarbij aan alle geldende eisen en normen. We werken alleen met de meest betrouwbare merken en leveranciers. Onze installaties zijn van hoge kwaliteit en wij leggen niet alleen het dak vol zonnepanelen, maar verzorgen ook het omzetten van opgewekte energie van gelijkspanning (DC) naar wisselspanning (AC).

Service & onderhoud

Onze systemen verzekeren optimaal rendement, omdat ze 24/7 gemonitord worden. In overleg met de opdrachtgevers worden de zonnepanelen in Bergeijk periodiek gecontroleerd. Schone zonnepanelen zorgen voor rendement en daarom zorgt Solar Crew voor periodiek onderhoud van je zonnepanelen!