Zonnepanelen bedrijfspand

Zonnepanelen op jouw bedrijfspand laten plaatsen? Ideaal als jouw zakelijk pand beschikt over een groot dak en dagelijks veel energie verbruikt. Op deze manier kun je een duurzame oplossing creëren die ook nog eens een flinke besparing kan opleveren. Heb je geen idee waar je moet beginnen en wat de beste oplossing is op gebied van zonnepanelen bedrijfspand? Lees dan snel verder.

Elke bedrijfspand is uniek

Recente projecten - Zonnepanelen Bedrijfspand

Moonen - Hilvarenbeek

Bekijk reviews  |  2430 panelen  |  874.800 Wp  |  SDE+
Project hilvarenbeek agrarisch zonnepanelen installaren rondom kempen kwaliteit zonnestroom installateur
Bekijk project

Emiliusschool - Son

Bekijk reviews  |  538 panelen  |  172.160 Wp  |  SDE+
Emiliusschool - Son voorbeeld solar crew zonnepanelen
Bekijk project

Van Bragt - Tilburg

Bekijk reviews  |  1396 panelen  |  516.520 Wp  |  SDE+
groot zakelijk project SDE++ tilburg eindhoven kempen
Bekijk project

Atrium - Amsterdam

Bekijk reviews  |  254 panelen  |  63.500 Wp  |  SDE
Mooi project wand montage amsterdam inlegsysteem zonnepanelen solar crew
Bekijk project

Van Aaken - Middelbeers

Bekijk reviews  |  748 panelen  |  280.500 Wp  |  SDE+
zakelijk project zonnepanelen groot zakelijk klein zakelijk aansluitingen installatie
Bekijk project

VanderSanden - Steenfabriek Hedikhuizen

Bekijk reviews  |  9710 panelen  |  2.670.250 Wp  |  SDE
installatie solar crew zonnepanelen omvormers zonnepanelen meterkasten omgeving regio eindhoven eersel waalre valkenswaard veldhoven
Bekijk project

Profiteer van belastingvoordeel

Je bedrijfshal of ander bedrijfspand vol zonnepanelen, je ziet het waarschijnlijk al helemaal voor je. Je kunt als bedrijf gebruik maken van verschillende subsidies, zoals SDE++ subsidie of EIA (Energie Investerings Aftrek) in combinatie met de KIA (Kleine Investerings Aftrek). Maar waar moet je mee beginnen? Solar Crew adviseert je van a tot z.

Advies voor jouw bedrijf

Ons advies zal op maat worden gemaakt en bij je wensen en behoeften passen. Elk bedrijfspand is anders en elk dak zal om een andere én juiste werkwijze vragen. Door onze jarenlange ervaring ben je bij ons aan het juist adres en zorgen wij voor een installatie dat bij jouw bedrijfspand past.

In het voortraject geven we een deskundig advies wat ervoor zorgt dat het proces op een prettige manier voorloopt. Dit advies kan bestaan uit de juiste hellingshoek, de functionaliteit, rendement en esthetiek. Tevens kijken we ook naar het type dak van je bedrijfspand en welke zonnepanelen daarvoor geschikt zijn. De subsidiemogelijkheden zullen we ook meenemen in ons advies.

Engineering installatie

Engineering gaat om het technisch in beeld brengen van het gehele project. Denk hierbij aan, advies, engineering, installatie, service en onderhoud. We werken ook de legplannen en hijs-posities van tevoren uit zodat we de veiligheid voor onze medewerkers en de omgeving centraal kunnen stellen.

Tijdens deze fase brengen we zo concreet mogelijk in beeld wat we gaan doen bij de bedrijfshal of het bedrijfspand. Voor ons is het belangrijk dat onze opdrachtgevers begrijpen hoe we te werk gaan. Dit geldt voor het gehele proces en we werken samen naar de stip op de horizon. Wat betekent jouw investering van zonnepanelen op bedrijfspand, op lange termijn en welke keuzes zullen we hiervoor samen maken?

Installatie zonnepanelen bedrijfshal of ander bedrijfspand

Solar Crew zorgt voor alle installaties. Hierbij voldoen we aan alle geldende normen en eisen. Solar Crew levert hoge kwaliteit en werkt alleen samen met de meest betrouwbare merken en leveranciers. Wij leggen niet alleen de zonnepanelen op het dak van je bedrijfshal of ander bedrijfspand, maar verzorgen ook het omzetten van opgewekte energie van gelijkspanning (DC) naar wisselspanning (AC).

Service & Onderhoud

Direct na oplevering van de zonnepanelen installatie begint bij ons de service en onderhoud. Jouw systeem zal 24/7 worden gemonitord zodat je er verzekerd van kunt zijn dat het rendement optimaal is en blijft. Daarnaast zullen wij periodiek de installatie op locatie controleren. Dit zullen wij met je overleggen. Schone zonnepanelen leveren rendement op! Daarom verzorgen wij bij Solar Crew periodiek onderhoud van zonnepanelen als het gaat reiniging.

Download

Download hieronder enkele documenten die relevant zijn voor het installeren van zonnepanelen.

Zakelijke presentatie met voorbeelden Download
SRC_Informatie-EIA Subsidie Download
SRC_Informatie-ISDE Subsidie Download
SRC_Informatie-SDE++ Subsidie Download
SRC_Informatie-Sheet_Zonnepanelen Download