Zonnepanelen Agrarisch

We weten waar we over praten als het gaat om zonnepanelen voor de agrarische sector. We nemen veel vragen bij je weg wat vaak al een grote (eerste) stap op weg naar de verduurzaming van je bedrijf is.
lees meer

Advies zonnepanelen agrarisch

Door onze jarenlange ervaring zijn we de sparringpartner als het gaat om advies in de voorfase van een project gericht op de installatie van zonnepanelen binnen de  woningbouw, woningcorporaties, bedrijven en de agrarische-sector.
lees meer


Engineering van de installatie

Bij ons betekent engineering het technisch in beeld brengen -ofwel visualiseren- van een project van A tot Z (advies, engineering, installatie én service en onderhoud). We maken berekeningen en werken plannen uit in 3D. Ook legplannen en hijs-posities worden uitgewerkt. Daarbij staat veiligheid voor onze mensen en de omgeving centraal. Ook dit brengen we vooraf in kaart.
lees meer


De Installatie van zonnepanelen

Al onze installaties worden volledig door Solar Crew zelf geïnstalleerd. Daarbij conformeren wij ons aan alle geldende eisen en normeringen. De installaties zijn kwalitatief hoogwaardig, wij werken alleen met de meest betrouwbare merken en leveranciers.
lees meer


Service & onderhoud voor Agrariers

Service en onderhoud begint bij ons direct na oplevering van de zonnepanelen installatie.
lees meer