In deze branches zijn wij actief. Klik op een button voor meer informatie.

Zonnepanelen voor bedrijven

Zonnepanelen zakelijk aanschaffen

Solar Crew standaard

Je bedrijfspand dak vol zonnepanelen, je ziet het al helemaal voor je. Je maakt gebruik van de verschillende subsidies, zoals SDE++ subsidie of EIA (Energie Investerings Aftrek) in combinatie met de KIA (Klein Investerings Aftrek). Maar goed, waar te beginnen? Solar Crew adviseert je ook in deze fase. Sterker nog, we nemen de daadwerkelijke aanvraag / aanvragen op ons. En wellicht het allerbelangrijkste, wij gaan er niet vanuit dat jij exact weet welke (zakelijke) subsidies er beschikbaar zijn. Daarom informeren wij je hier graag over!

Dat jij zakelijk wilt investeren in zonnepanelen en hiermee een energieneutraal Nederland weer een stapje dichterbij brengt, is natuurlijk top. Maar toch is het op voorhand wel fijn om bedrijfsmatig te weten hoe het zit met de investeringsterugverdientijd bij zonnepanelen zakelijk aanschaffen. Die berekenen we bij Solar Crew graag voor je. Dat doen we op basis van de stroomprijs, eigen stroomverbruik, wel/geen winst, etc. etc. Logischerwijs is de terugverdientijd sterk afhankelijk van deze variabelen en het type zonnepaneel-installatie.

Voor we bij jouw bedrijfslocatie aan de slag gaan, brengen we samen met jou in kaart hoe de dagelijkse operatie binnen het bedrijf verloopt. We zorgen er bij projecten van zonnepanelen voor bedrijven er namelijk voor, dat er niets in de weg staat en dat we niet ergens aan het werk zijn, wanneer dit niet wenselijk is. Hebben we een torenkraan nodig, dan stemmen we duidelijk af waar deze mag staan. Ook over de ‘bewegingen’ van onze mensen informeren we je vooraf. Tijdens de aanleg staat veiligheid bij Solar Crew altijd voorop. Dit betekent: 100% veilige montage, een V&G plan dat bekend is bij zowel de monteurs als de opdrachtgever en dat er altijd een BHV’er aanwezig is op de locatie waar we aan het werk zijn.

Wat we aanleggen en opleveren voldoet altijd aan de Solar Crew standaard ofwel de hoogste standaard. Dit betekent een duurzame aanleg, 100% verzekerbaar, verder denken dan de standaard normering en een uiterst nette en verzorgde oplevering van jouw installatie. Kortom, ons (afwerk)niveau is écht hoog.

Zonnepanelen offerte aanvragen - zakelijk en particulier

Engineering

Bij ons betekent engineering het technisch in beeld brengen -ofwel visualiseren- van een project van A tot Z (advies, engineering, installatie én service en onderhoud). We maken berekeningen en werken plannen uit in 3D. Ook legplannen en hijs-posities worden uitgewerkt. Daarbij staat veiligheid voor onze mensen en de omgeving centraal. Ook dit brengen we vooraf in kaart.

Tijdens de engineerfase brengen we zo concreet mogelijk in beeld wat we gaan doen en hoe we dat doen. We vinden het belangrijk dat de opdrachtgevers ons begrijpen en weten waarmee we bezig zijn. Dat geldt van offerte t/m de opleveringsfase en alles wat hier tussenin zit. Daarbij werken we toe naar die welbekende stip aan de horizon; wat betekent jouw investering / aanschaf van zakelijke zonnepanelen voor de lange termijn? En welke keuzes gaan we samen maken?

Installatie van zonnepanelen op bedrijfsdak

Service & onderhoud

Service en onderhoud begint bij ons direct na oplevering van de zonnepanelen installatie. Alle systemen van onze opdrachtgevers kunnen 24/7 gemonitord worden om er zeker van te zijn dat het rendement optimaal is en blijft. Informeer naar de mogelijkheden.

Buiten continue controle op afstand, controleren wij ook periodiek de installatie op locatie. Door metingen te doen en met infrarood de zonnepanelen te controleren weten we zeker dat de installatie 100% rendeert. Daarnaast verzorgen wij het periodieke onderhoud van zonnepanelen als het gaat om de reiniging. Alleen schone zonnepanelen leveren een optimaal rendement op!

  Vraag offerte aan

  1
  2
  3
  Vul in
  Ik heb interesse in (meerdere opties mogelijk):
  Weet je wat je verbruikt?
  Vul in
  Moment.. uw formulier wordt ingezonden

  Bedankt!

  De offerte komt zo snel mogelijk jouw kant op!

  Stappenplan na offerte aanvraag

  Wanneer je een offerte aanvraag bij ons hebt ingediend, wil je natuurlijk graag weten wat de vervolgstappen zijn. We lichten deze hieronder aan je toe. Verder zeggen we voor nu: vraag een offerte aan, heb vervolgens nog even geduld en voor je het weet haal ook jij alles uit de zon!

  Na ontvangst van jouw offerte aanvraag ontvang je van ons binnen 10 werkdagen een indicatieve offerte.

  Binnen 10 werkdagen nadat je van onze de indicatieve offerte hebt ontvangen nemen we contact met je op. We vernemen dan graag van je of deze voldoet aan je behoeften/verwachtingen en beantwoorden eventuele vragen.

  Als de offerte duidelijk is voor jou plannen we een adviesgesprek en technische bezichtiging in op locatie (binnen 10 werkdagen). Dit doen we alleen op verzoek. De keuze is aan jou.

  Op basis van het -eventuele- adviesgesprek en de technische bezichtiging op locatie, werken we een definitieve offerte voor je uit. Deze ontvang je binnen 10 werkdagen na het bezoek op locatie.

  Neem de definitieve offerte rustig door en als je vragen hebt stel ze dan gerust. In dit stadium van het offerte-traject heb je binnen Solar Crew een aanspreekpunt. Als alles duidelijk is, kun je de offerte digitaal ondertekenen. Hiermee is offerte-traject afgesloten. Jouw contactpersoon informeert je over de vervolgstappen, planning én natuurlijk de installatiedatum.

  Zonnepanelen zakelijk - projecten

  Schoenfabriek Van Bommel - Moergestel

  Bekijk reviews  |  1000 panelen  |  455.000 Wp  |  SDE++
  Serie geschakeld zonnepanelen stringkabels onderconstructie
  Bekijk project

  First Class Bakery - Bergeijk

  Bekijk reviews  |  608 panelen  |  276.640 Wp  |  SDE++
  Bekijk project

  Collseweg - Nuenen

  Bekijk reviews  |  1406 panelen  |  660.820 Wp  |  SDE
  Bekijk project

  Wilvo Metaal - Bergeijk

  Bekijk reviews  |  1844 panelen  |  497.880 Wp  |  SDE+
  Wilvo Metaal - Bergeijk zakelijk project zonnepanelen solar crew b.v.
  Bekijk project