In deze branches zijn wij actief. Klik op een button voor meer informatie.

Woningcorporaties / VVE's

We denken mee en verder dan de standaard normering

Een appartementencomplex, een project met daken vol zonnepanelen of revitalisering van woonwijken? Jij als wooncorporatie / VVE gaat ervoor, keer op keer. Bij Solar Crew zeggen wij dan; communicatie. Wat ons betreft het sleutelwoord voor succes. Dat weten we op basis van onze jarenlange ervaring én daarom stellen we het centraal bij alles wat we doen!

Als inkoper krijg je te maken met aparte subsidies. Maar waar te beginnen met de steeds veranderende subsidiemogelijkheden? Bij Solar Crew houden we onze kennis up-to-date en helpen we je hiermee graag op weg.

Voor we aan de slag gaan, brengen we het project in beeld. We zorgen er namelijk voor dat er niets in de weg staat en dat we niet ergens aan het werk zijn, wanneer dit niet wenselijk is. Hebben we verticaal transport zoals een pannenlift of verreiker nodig, dan stemmen we duidelijk af waar deze mag staan. Ook over de ‘bewegingen’ van onze mensen informeren we je als opdrachtgever vooraf. Tijdens de aanleg staat veiligheid bij Solar Crew altijd voorop. Dit betekent: 100% veilige montage, een V&G plan dat bekend is bij zowel de monteurs als de opdrachtgever en dat er altijd een BHV’er aanwezig is op de locatie waar we aan het werk zijn.
Op voorhand geven we alvast aan dat we bij de installatie in de woningen ‘zo min mogelijk kabels in het zicht’ als uitgangspunt nemen. Wanneer dit toch onvermijdelijk is, werken we alle kabels netjes weg in een witte goot. En over netjes gesproken, dat geldt natuurlijk voor onze crew; altijd duidelijke communicatie (zowel in de voor-, uitvoerings- als nazorgfase) en de werkplek die laten ze natuurlijk netjes achter.

Wat we aanleggen en opleveren voldoet altijd aan de Solar Crew standaard ofwel de hoogste standaard. Dit betekent een duurzame aanleg, 100% verzekerbaar, verder denken dan de standaard normering en een uiterst nette en verzorgde oplevering van jouw installatie. Kortom, ons (afwerk)niveau is écht hoog en altijd volgens de laatste normen (NEN1010, NEN 62446, NEN-EN-IEC 62852, NEN-EN-IEC 61215 en NEN-EN-IEC 62446).

Engineering

Bij ons betekent engineering het technisch in beeld brengen -ofwel visualiseren- van een project van A tot Z (advies, engineering, installatie én service en onderhoud). We maken berekeningen en werken plannen uit in 3D. Ook legplannen en hijs-posities worden uitgewerkt. Daarbij staat veiligheid voor onze mensen en de omgeving centraal. Ook dit brengen we vooraf in kaart.

Tijdens de engineerfase brengen we zo concreet mogelijk in beeld wat we gaan doen en hoe we dat doen. We vinden het belangrijk dat de opdrachtgevers ons begrijpen en weten waarmee we bezig zijn. Dat geldt van offerte t/m de opleveringsfase en alles wat hier tussenin zit. Daarbij werken we toe naar die welbekende stip aan de horizon; wat betekent jouw investering voor de lange termijn? En welke keuzes gaan we samen maken?

Service & onderhoud

Service en onderhoud begint bij ons direct na oplevering van de zonnepanelen installatie. Alle systemen van onze opdrachtgevers worden 24/7 gemonitord om er zeker van te zijn dat het rendement optimaal is en blijft.

Buiten continue controle op afstand, controleren wij ook periodiek de installatie op locatie. Door metingen te doen en met infrarood de zonnepanelen te controleren weten we zeker dat de installatie 100% rendeert. Daarnaast verzorgen wij het periodieke onderhoud van zonnepanelen als het gaat om de reiniging. Alleen schone zonnepanelen leveren een optimaal rendement op!

  Vraag offerte aan

  Wij helpen particulieren klanten in een straal van 30km rondom Eersel graag met de aanschaf van zonnepanelen. Het gaat om de postcodes die beginnen met 50, 55 en 56. Vul als particulier hierboven de aanvraag in en ontvang binnen 10 werkdagen een indicatieve offerte van één van onze collega’s.
  Voor de zakelijke markt zijn we er tot 50km rondom Eersel. Na een zakelijke aanvraag zal er binnen 5 werkdagen contact opgenomen worden door een adviseur.
  1
  2
  3
  Vul in
  Weet je wat je verbruikt?
  Vul in
  Moment.. uw formulier wordt ingezonden

  Bedankt!

  De offerte komt zo snel mogelijk jouw kant op!