Operationeel Manager

Als Operationeel Manager ben je verantwoordelijk voor de complete technische uitvoeringsafdelingen van Solar Crew. Je overziet en stuurt de volledige projectafdeling aan, waaronder de projectleiding & werkvoorbereiding en ook de montage teams (onze vakmannen) van alle drie onze marktsegmenten; particulier, nieuwbouw en zakelijk. Hierin overzie je o.a. de kwaliteit, de kwantiteit en de structuur van deze afdeling en stuur je op de KPI’s. Het is belangrijk dat je naast technisch inzicht vooral ook een mensenmens bent en goed overweg kan met onze monteurs vanuit HRM oogpunt.

Hoewel jouw werkzaamheden veelal aansturend, coachend en controlerend op managementniveau zullen zijn heb je daarnaast ook operationele taken en spring je bij waar nodig. Denk hierbij aan het maken van planningen en uitvoeringsdocumenten of het voeren van gesprekken met nieuwe onderaannemers voor uitbreiding van ons netwerk.

Join us!

Operationeel Manager

Receptionist

Als Receptionist bij Solar crew ben je veel meer dan de stem achter de crew.
Ben jij positief en sta jij goedlachs in het leven, maak je graag een praatje met je collega’s en heb je de intentie om genoeg tijd te besteden aan de klant om deze van de juiste informatie te voorzien? Wordt meer dan onze Stem, wordt onderdeel van onze Crew.

Bij ons heb je als receptionist een breed en uitdagend takenpakket. Zo ben je verantwoordelijk voor alle inkomende telefoongesprekken, ontvang je klanten & leveranciers en maak je de installatie-afspraken met onze klanten.

Join us!

Receptionist

Ervaren zonnepanelen (1e) monteur/ Teamleider

Heb jij ervaring in de branche? Ben jij klaar voor de volgende stap in de zonnepanelen? Dan ben jij degene die we zoeken! Als ervaren zonnepaneel monteur zorg jij dat je met je team de klus klaart. Hierbij ben jij het aanspreekpunt vanaf kantoor én voor de klant. Je haalt de kick uit de dagelijkse variatie en verricht op locatie alle voorkomende werkzaamheden om zonnepanelen te installeren. Het team ondersteunt elkaar waarbij kwaliteit, klantgerichtheid en samenwerken centraal staan. Je bent het visitekaartje van onze organisatie en zorgt ervoor dat aan het einde van de dag de klant een stuk duurzame energie op gaat wekken.

Join us!

Ervaren zonnepanelen (1e) monteur/ Teamleider

Monteur zonnepanelen

Wij zijn op zoek naar een zonnepanelen monteur. Bij ons is geen dag hetzelfde; afwisseling en een gezonde portie verantwoordelijkheid staan centraal.

Als onderdeel van een vast projectteam zorg je voor het compleet monteren en opleveren van een hoogwaardige zonnepaneel installatie. Denk hierbij aan het inmeten van het dak, bevestigen van profielen, het aanleggen van de bekabeling en uiteindelijk het monteren van de zonnepanelen.

Join us!

Monteur zonnepanelen

Onze fijne werkplek.

In oktober 2020 namen we de sleutel in ontvangst van ‘ons’ nieuwe pand. Bij de renovatie van het pand namen we duurzaamheid als uitgangspunt. Natuurlijk ligt ons dak vol zonnepanelen, logisch. Naast het ecologische aspect vonden we het esthetische aspect ook belangrijk. In ons pand zijn allerlei mooie, fijne en praktische zaken verwerkt. Het interieur is één grote huiskamer. We hebben niets aan het toeval overgelaten. Op ieder detail is gelet, op een manier zoals klanten dat ook van ons gewend zijn. De kantoren zijn praktisch, maar ook rijk en warm. Je kunt er rustig werken, er zijn zitjes voor een formeel of juist informeel gesprek, brainstormruimtes, zit-sta bureaus en natuurlijk een hele gave kantine of beter gezegd ‘café’, inclusief airhockeytafel en overdekt buitenterras. Door het hele pand zijn SONOS boxen gemonteerd en in nagenoeg iedere ruimte hangt een TV-scherm tegen de muur. Het moet vooral voor ons goed voelen. Noem het ‘onze standaard’ in de praktijk.