Zonnepaneel project monteur

Als onderdeel van een vast projectteam zorg je voor het compleet monteren en opleveren van een hoogwaardige zonnepaneel installatie. Denk hierbij aan het inmeten van het dak, bevestigen van profielen, het aanleggen van de bekabeling en uiteindelijk het monteren van de zonnepanelen. Heb je ervaring, dan is dat natuurlijk top. Zo niet, geen probleem. Wij leren je alle ins- en outs over het monteren en installeren van zonnepanelen. Vanaf het moment dat je bent ingewerkt, stap je iedere ochtend samen met je projectteam in jullie volledig uitgeruste montage bus. Bij Solar Crew heb je alle tools tot je beschikking die je nodig hebt. We maken je het werk zo comfortabel mogelijk. Het resultaat; een uiterst tevreden klant en een stapje dichter bij een energie neutraal Nederland.

Join us!

Zonnepaneel project monteur

Teamleider zonnepaneel monteur

Als teamleider bij Solar Crew vervul je een belangrijke taak. We zoeken namelijk een échte leider. Iemand die leidinggeven van nature in zich heeft, zonder daarbij (te) autoritair op te treden. Jij neemt de crew mee op sleeptouw, pakt je verantwoordelijkheid, neemt beslissingen én maakt niet alleen jezelf maar ook je team iedere dag beter. Je team bestaat uit een drietal enthousiaste monteurs. Jullie zijn samen actief op particuliere projecten. Daarbij ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten en voor Solar Crew intern. Jouw aanwezigheid zorgt voor rust binnen het team; met jou erbij komt het altijd goed!

Join us!

Teamleider zonnepaneel monteur

Onze fijne werkplek.

In oktober 2020 namen we de sleutel in ontvangst van ‘ons’ nieuwe pand. Bij de renovatie van het pand namen we duurzaamheid als uitgangspunt. Natuurlijk ligt ons dak vol zonnepanelen, logisch. Naast het ecologische aspect vonden we het esthetische aspect ook belangrijk. In ons pand zijn allerlei mooie, fijne en praktische zaken verwerkt. Het interieur is één grote huiskamer. We hebben niets aan het toeval overgelaten. Op ieder detail is gelet, op een manier zoals klanten dat ook van ons gewend zijn. De kantoren zijn praktisch, maar ook rijk en warm. Je kunt er rustig werken, er zijn zitjes voor een formeel of juist informeel gesprek, brainstormruimtes, zit-sta bureaus en natuurlijk een hele gave kantine of beter gezegd ‘café’, inclusief airhockeytafel en overdekt buitenterras. Door het hele pand zijn SONOS boxen gemonteerd en in nagenoeg iedere ruimte hangt een TV-scherm tegen de muur. Het moet vooral voor ons goed voelen. Noem het ‘onze standaard’ in de praktijk.