Commercieel medewerker binnendienst

Als Commercieel medewerker binnendienst zet je de wens van de klanten om zonnepanelen, een thuisbatterij of een laadpaal te laten plaatsen om in een opdracht. Vanaf het moment de klant zich bij ons meldt breng je op afstand de situatie en de wensen in kaart, maak je een eerste leg-plan in de software en heb je al in je hoofd zitten hoe de situatie bij de klant ongeveer in elkaar zit. Is de klant serieus? Dan maak je een afspraak voor een collega op locatie. Deze gaat tijdens de afspraak zowel op de theorie als de praktijk in en brengt de installatie samen met de klant in kaart, o.a. hoe de daken erbij liggen en waar de omvormer zou kunnen komen te hangen. De verkregen informatie wordt geborgd in een CRM/software pakket en samen met je collega maak je vervolgens een op maat gemaakte offerte voor de klant. Uiteraard volg je de klant op en zorg je ervoor dat de klant zijn interesse omzet in een getekende opdracht.

Je doet je werkzaamheden in samenwerking met de commerciële afdeling en werkt daarnaast nauw samen met de projectleiders/werkvoorbereiders die de verkochte projecten tot uitvoering moeten brengen. We volgen binnen de commerciële afdeling de trends en ontwikkelingen op de voet binnen ons vakgebied en je krijgt voldoende ruimte om jezelf hierin verder te ontwikkelen.

Lees verder

Commercieel medewerker binnendienst

Marketeer

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze marketingstrategie en het uitvoeren van erg diverse marketingactiviteiten. Binnen onze organisatie is dit een nieuwe functie en zorg je er samen met het commerciële team voor dat Solar Crew via alle online en offline kanalen zichtbaar wordt of blijft. Hierbij voer je alle marketing activiteiten van kop tot staart uit. Jij krijgt de vrijheid om klanten naar Solar Crew te laten trekken van design en vormgeving tot het analyseren van data en het voeren van marketingcampagnes.

 

Lees verder

Marketeer

Vacatures

In oktober 2020 namen we de sleutel in ontvangst van ‘ons’ nieuwe pand. Bij de renovatie van het pand namen we duurzaamheid als uitgangspunt. Natuurlijk ligt ons dak vol zonnepanelen, logisch. Naast het ecologische aspect vonden we het esthetische aspect ook belangrijk. In ons pand zijn allerlei mooie, fijne en praktische zaken verwerkt. Het interieur is één grote huiskamer. We hebben niets aan het toeval overgelaten. Op ieder detail is gelet, op een manier zoals klanten dat ook van ons gewend zijn. De kantoren zijn praktisch, maar ook rijk en warm. Je kunt er rustig werken, er zijn zitjes voor een formeel of juist informeel gesprek, brainstormruimtes, zit-sta bureaus en natuurlijk een hele gave kantine of beter gezegd ‘café’, inclusief airhockeytafel en overdekt buitenterras. Door het hele pand zijn SONOS boxen gemonteerd en in nagenoeg iedere ruimte hangt een TV-scherm tegen de muur. Het moet vooral voor ons goed voelen. Noem het ‘onze standaard’ in de praktijk.