Adviseur zakelijke projecten (50 t/m 1500 zonnepanelen)

Als Adviseur zakelijke projecten zet je de wens van de klant om in een opdracht. Vanaf het moment de klant zich bij ons meld breng je op afstand de situatie en de wensen in kaart, maak je een eerste legplan in de software en heb je al in je hoofd zitten hoe de situatie bij de klant ongeveer in elkaar zit. Is de klant serieus? Dan pak je door met een afspraak waarin je zowel op de theorie als de praktijk ingaat en gaat samen met de klant o.a. bekijken hoe de daken erbij liggen en waar de omvormers zouden kunnen komen te hangen. De verkregen informatie borg je in de CRM/software en maakt vervolgens een op maat gemaakte offerte. Uiteraard volg je de klant op en volgt er mogelijk nog een 2e, 3e of 4e afspraak op locatie om de opdracht rond te maken. De functie zal 60-40 binnen-buiten zijn.

Join us!

Adviseur zakelijke projecten (50 t/m 1500 zonnepanelen)

Werkvoorbereider zakelijke markt

De Werkvoorbereider zakelijke markt is verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van alle toegewezen zakelijke zonne-energie projecten van 50 t/m 1500 zonnepanelen. Dit in samenwerking met het monteursteam, de afdeling verkoop, de klant en de projectleider, met als gezamenlijk doel een correcte projectoplevering binnen de gestelde tijd en kwaliteit. Jouw werkzaamheden bestaan uit: het in beeld brengen van het project, de technische uitwerking ervan, de inkoop en beschikbaarheid van materialen en de technische vraagstukken binnen het project; ofwel de werkvoorbereiding.

Join us!

Werkvoorbereider zakelijke markt

Ervaren zonnepanelen (1e) monteur/ Teamleider

Heb jij ervaring in de branche? Ben jij klaar voor de volgende stap in de zonnepanelen? Dan ben jij degene die we zoeken! Als ervaren zonnepaneel monteur zorg jij dat je met je team de klus klaart. Hierbij ben jij het aanspreekpunt vanaf kantoor én voor de klant. Je haalt de kick uit de dagelijkse variatie en verricht op locatie alle voorkomende werkzaamheden om zonnepanelen te installeren. Het team ondersteunt elkaar waarbij kwaliteit, klantgerichtheid en samenwerken centraal staan. Je bent het visitekaartje van onze organisatie en zorgt ervoor dat aan het einde van de dag de klant een stuk duurzame energie op gaat wekken.

Join us!

Ervaren zonnepanelen (1e) monteur/ Teamleider

Monteur zonnepanelen

Wij zijn op zoek naar een zonnepanelen monteur. Bij ons is geen dag hetzelfde; afwisseling en een gezonde portie verantwoordelijkheid staan centraal.

Als onderdeel van een vast projectteam zorg je voor het compleet monteren en opleveren van een hoogwaardige zonnepaneel installatie. Denk hierbij aan het inmeten van het dak, bevestigen van profielen, het aanleggen van de bekabeling en uiteindelijk het monteren van de zonnepanelen.

Join us!

Monteur zonnepanelen

Onze fijne werkplek.

In oktober 2020 namen we de sleutel in ontvangst van ‘ons’ nieuwe pand. Bij de renovatie van het pand namen we duurzaamheid als uitgangspunt. Natuurlijk ligt ons dak vol zonnepanelen, logisch. Naast het ecologische aspect vonden we het esthetische aspect ook belangrijk. In ons pand zijn allerlei mooie, fijne en praktische zaken verwerkt. Het interieur is één grote huiskamer. We hebben niets aan het toeval overgelaten. Op ieder detail is gelet, op een manier zoals klanten dat ook van ons gewend zijn. De kantoren zijn praktisch, maar ook rijk en warm. Je kunt er rustig werken, er zijn zitjes voor een formeel of juist informeel gesprek, brainstormruimtes, zit-sta bureaus en natuurlijk een hele gave kantine of beter gezegd ‘café’, inclusief airhockeytafel en overdekt buitenterras. Door het hele pand zijn SONOS boxen gemonteerd en in nagenoeg iedere ruimte hangt een TV-scherm tegen de muur. Het moet vooral voor ons goed voelen. Noem het ‘onze standaard’ in de praktijk.