Solar Crew. Een energiezuinig Nederland een stapje dichterbij

Gerealiseerde Zonnepanelen

We zijn trots op hetgeen we realiseren samen met onze opdrachtgevers. Het brengt ons namelijk steeds een stapje dichterbij ons grote doel; een energieneutraal Nederland. Inmiddels hebben we in de periode tussen 2012 en 2021, maar liefst 144.744 zonnepanelen geïnstalleerd.

144.744
Panelen

Gerealiseerde installaties

Achter ieder goed functionerend zonnepaneel schuilt een kwalitatief hoogwaardige installatie. Wij hebben inmiddels al meer dan 7.231 installaties gerealiseerd.

7231
Installaties

Watts geïnstalleerd

Sinds wij alles uit de zon halen hebben we maar liefst 41.562.850 (WP) geïnstalleerd vermogen gerealiseerd.

41.562.850
Watts

Ervaring

We worden iedere dag beter en iedere dag bereiken we meer. Samen met onze opdrachtgevers verduurzamen we Nederland. Dat doen we alweer 9 jaar. Iedere dag met nieuwe energie en enorm veel plezier.

9
Jaar

Waar wij voor staan


Kwaliteitseisen

Wij hanteren altijd en overal de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaarden en conformeren ons daarbij aan alle wettelijk geldende eisen en normeringen. Daarnaast zijn wij continu bezig met de bijscholing van onze mensen (zowel intern als extern) om ervoor te zorgen dat ze de beste zijn én blijven.


Opleidingsprogramma - Solar School

Binnen Solar Crew maak je kennis met ons eigen opleidingstraject (Solar School). Binnen dit traject wordt er op voorhand niet (te) veel van je verwacht. Het gaat ons er vooral om dat we elkaar leren kennen en dat jij een indruk krijgt van het bedrijf en de projecten die we dagelijks realiseren. Als er sprake is van een klik pakken we direct door; je gaat van school naar crew!


Eisen en normeringen

Als gecertificeerd bedrijf werken mij met- en volgens alle eisen en normeringen die de branche en opdrachtgevers aan ons stellen. Solar Crew beschikt over / werkt volgens de volgende certificaten en normeringen: NEN3140, NEN1010, VCA, ISSO, InstallQ en KVINL.

In de praktijk gaan bestekken van onze opdrachtgevers en projectontwikkelaars vaak veel verder dan de eigenlijke wetgeving. Wat ons betreft een prima ontwikkeling. Wij gaan hier dan ook volledig in mee en conformeren ons aan de hoogst mogelijke standaarden.