In deze branches zijn wij actief. Klik op een button voor meer informatie.

Vastgoedeigenaren

Solar Crew standaard

Je dak vol zonnepanelen, jij als vastgoedeigenaar ziet het al helemaal voor je. Je maakt gebruik van de verschillende subsidies, zoals SDE++ subsidie of EIA (Energie Investerings Afstrek) in combinatie met de KIA (Klein Investerings Aftrek). Maar goed, waar te beginnen? Solar Crew adviseert je ook in deze fase. Steker nog, we nemen de daadwerkelijke aanvraag / aanvragen op ons. En wellicht het allerbelangrijkste, wij gaan er niet vanuit dat jij exact weet welke subsidies er beschikbaar zijn. Daarom informeren wij je hier graag over!

Dat jij wilt investeren in zonnepanelen en hiermee een energieneutraal Nederland weer een stapje dichterbij brengt, is natuurlijk top. Maar toch is het op voorhand wel fijn om te weten hoe het zit met de investeringsterugverdientijd. Die berekenen we bij Solar Crew graag voor je. Dat doen we op basis van de stroomprijs, eigen stroomverbruik, wel/geen winst, etc. etc. Logischerwijs is de terugverdientijd sterk afhankelijk van deze variabelen en het type zonnepaneel-installatie.

Voor we bij jouw bedrijfslocatie aan de slag gaan, brengen we samen met jou in kaart hoe de dagelijkse operatie binnen het bedrijf verloopt. We zorgen er namelijk voor dat er niets in de weg staat en dat we niet ergens aan het werk zijn, wanneer dit niet wenselijk is. Hebben we een torenkraan nodig, dan stemmen we duidelijk af waar deze mag staan. Ook over de ‘bewegingen’ van onze mensen informeren we je vooraf. Tijdens de aanleg staat veiligheid bij Solar Crew altijd voorop. Dit betekent: 100% veilige montage, een V&G plan dat bekend is bij zowel de monteurs als de opdrachtgever en dat er altijd een BHV’er aanwezig is op de locatie waar we aan het werk zijn.

Wat we aanleggen en opleveren voldoet altijd aan de Solar Crew standaard ofwel de hoogste standaard. Dit betekent een duurzame aanleg, 100% verzekerbaar, verder denken dan de standaard normering en een uiterst nette en verzorgde oplevering van jouw installatie. Kortom, ons (afwerk)niveau is écht hoog.

Engineering

Bij ons betekent engineering het technisch in beeld brengen -ofwel visualiseren- van een project van A tot Z (advies, engineering, installatie én service en onderhoud). We maken berekeningen en werken plannen uit in 3D. Ook legplannen en hijs-posities worden uitgewerkt. Daarbij staat veiligheid voor onze mensen en de omgeving centraal. Ook dit brengen we vooraf in kaart.

Tijdens de engineerfase brengen we zo concreet mogelijk in beeld wat we gaan doen en hoe we dat doen. We vinden het belangrijk dat de opdrachtgevers ons begrijpen en weten waarmee we bezig zijn. Dat geldt van offerte t/m de opleveringsfase en alles wat hier tussenin zit. Daarbij werken we toe naar die welbekende stip aan de horizon; wat betekent jouw investering voor de lange termijn? En welke keuzes gaan we samen maken?

Installatie vastgoed

First Class Bakery - Bergeijk

Bekijk reviews  |  608 panelen  |  276.640 Wp  |  SDE++
Bekijk project

Werktuigbouwcorporatie De Kempen (WTC) - Middelbeers/Vessem

Bekijk reviews  |  1676 panelen  |  737.440 Wp  |  SDE+
Werktuigbouwcorporatie De Kempen (WTC) - Middelbeers/Vessem
Bekijk project

Service & onderhoud

Service en onderhoud begint bij ons direct na oplevering van de zonnepanelen installatie. Alle systemen van onze opdrachtgevers worden 24/7 gemonitord om er zeker van te zijn dat het rendement optimaal is en blijft.

Buiten continue controle op afstand, controleren wij ook periodiek de installatie op locatie. Door metingen te doen en met infrarood de zonnepanelen te controleren weten we zeker dat de installatie 100% rendeert. Daarnaast verzorgen wij het periodieke onderhoud van zonnepanelen als het gaat om de reiniging. Alleen schone zonnepanelen leveren een optimaal rendement op!

Zij gingen je voor

  Vraag offerte aan

  1
  2
  3
  Vul in
  Weet je wat je verbruikt?
  Vul in
  Moment.. uw formulier wordt ingezonden

  Bedankt!

  De offerte komt zo snel mogelijk jouw kant op!

  Stappenplan na offerte aanvraag

  Wanneer je een offerte aanvraag bij ons hebt ingediend, wil je natuurlijk graag weten wat de vervolgstappen zijn. We lichten deze hieronder aan je toe. Verder zeggen we voor nu: vraag een offerte aan, heb vervolgens nog even geduld en voor je het weet haal ook jij alles uit de zon!

  Na ontvangst van jouw offerte aanvraag ontvang je van ons binnen 10 werkdagen een indicatieve offerte.

  Binnen 10 werkdagen nadat je van onze de indicatieve offerte hebt ontvangen nemen we contact met je op. We vernemen dan graag van je of deze voldoet aan je behoeften/verwachtingen en beantwoorden eventuele vragen.

  Als de offerte duidelijk is voor jou plannen we een adviesgesprek en technische bezichtiging in op locatie (binnen 10 werkdagen). Dit doen we alleen op verzoek. De keuze is aan jou.

  Op basis van het -eventuele- adviesgesprek en de technische bezichtiging op locatie, werken we een definitieve offerte voor je uit. Deze ontvang je binnen 10 werkdagen na het bezoek op locatie.

  Neem de definitieve offerte rustig door en als je vragen hebt stel ze dan gerust. In dit stadium van het offerte-traject heb je binnen Solar Crew een aanspreekpunt. Als alles duidelijk is, kun je de offerte digitaal ondertekenen. Hiermee is offerte-traject afgesloten. Jouw contactpersoon informeert je over de vervolgstappen, planning én natuurlijk de installatiedatum.