stroom opwekken en opslaan met een thuisbatterij

Waarom zou je een thuisbatterij gebruiken?

Er zijn verschillende motieven om een thuisbatterij te gebruiken. Momenteel is salderen nog steeds vrij aantrekkelijk, maar met de aanstaande wijzigingen in de salderingsregeling zal dit niet lang meer duren. Daarom is een thuisaccu de perfecte optie om thuis stroom op te slaan. Het is simpelweg optimaal gebruikmaken van de opgewekte stroom.  

Hernieuwbare energie is de kern van een duurzame toekomst waar we met z’n allen op af stevenen. De energiemarkt is onderhevig aan schommelingen, maar de zon zal altijd blijven schijnen. Zet daarom in op zonne-energie.

Soorten thuisbatterijen

De prijs van een thuisbatterij hangt nauw samen met de capaciteit. De energiebehoefte kan per huishouden sterk variëren. Solar crew installeert batterijen tot 15kWh bij jou thuis. Er zijn ook kleinere modellen van 3,5kWh,  7,0kWh en 10kWh.. 

Benieuwd naar een accupakket met zonnepanelen? Vraag een offerte aan.

  Vraag offerte aan

  1
  2
  3
  Vul in
  Ik heb interesse in (meerdere opties mogelijk):
  Weet je wat je verbruikt?
  Vul in
  Moment.. uw formulier wordt ingezonden

  Bedankt!

  De offerte komt zo snel mogelijk jouw kant op!

  Stappenplan na offerte aanvraag

  Bedankt! Zojuist heb je een offerte aanvraag ingediend bij Solar Crew. Nu wil je natuurlijk graag weten wat de vervolgstappen zijn. We lichten deze hieronder aan je toe. Verder zeggen we voor nu: heb nog even geduld. Binnenkort haal jij ook alles uit de zon! Klik op een icoon voor meer informatie

  Na ontvangst van jouw offerte aanvraag ontvang je van ons binnen 10 werkdagen een indicatieve offerte.

  Binnen 10 werkdagen nadat je van onze de indicatieve offerte hebt ontvangen nemen we contact met je op. We vernemen dan graag van je of deze voldoet aan je behoeften/verwachtingen en beantwoorden eventuele vragen.

  Als de offerte duidelijk is voor jou plannen we een adviesgesprek en technische bezichtiging in op locatie (binnen 10 werkdagen). Dit doen we alleen op verzoek. De keuze is aan jou.

  Op basis van het -eventuele- adviesgesprek en de technische bezichtiging op locatie, werken we een definitieve offerte voor je uit. Deze ontvang je binnen 10 werkdagen na het bezoek op locatie.

  Neem de definitieve offerte rustig door en als je vragen hebt stel ze dan gerust. In dit stadium van het offerte-traject heb je binnen Solar Crew een aanspreekpunt. Als alles duidelijk is, kun je de offerte digitaal ondertekenen. Hiermee is offerte-traject afgesloten. Jouw contactpersoon informeert je over de vervolgstappen, planning én natuurlijk de installatiedatum.