Thuis je eigen energie opwekken én zelf opslaan? Dat is de toekomst! Naar verwachting zullen de regels rondom zonnepanelen de komende jaren veranderen. Hierdoor wordt opslag de toekomst! Met een Huawei Thuisbatterij sla je de opgewekte energie op voor eigen gebruik. Zo ben je niet meer volledig afhankelijk van het net. Kortom: pak de regie over je eigen energie!

De ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie voor huishoudens gaan razendsnel. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Meld je hieronder aan voor updates!

Je ontvangt belangrijke berichtgeving die van toepassing zijn bij het aanpassen of uitbreiden van jouw PV-installatie.

Een aantal voordelen van de Huawei thuisbatterij:

  • Veilig en betrouwbaar
  • Geschikt voor alle Huawei omvormers
  • Altijd noodstroom ter beschikking
  • Gebruik je eigen zonnestroom, ook als de zon niet schijnt
  • Klaar voor de toekomst met je eigen energievoorziening
  • Plug-and-play toe te voegen aan jouw Huawei PV-systeem
  • Modulair uitbreidbaar
Download de gratis whitepaper

Vul onderstaand formulier in. We mailen je dan binnen 2 minuten gratis de whitepaper.

Geschikt voor ieder huishouden

De Huawei thuisbatterij is veilig in gebruik, betrouwbaar en heeft een garantie van 10 jaar. De batterij is geschikt voor zowel de 1- als 3-fase-omvormers, waardoor deze in ieder huishouden te gebruiken is. Het energieopslagsysteem is modulair en kan ook in een later stadium uitgebreid worden.

De thuisbatterij kent 3 modellen voor de opslag van respectievelijk 5, 10 en 15 kilowattuur stroom. Ter vergelijking: een wasbeurt van een wasmachine verbruikt gemiddeld 1 kilowattuur, een koelkast verbruikt ongeveer 0,5 kilowattuur per 12 uur en automobilisten verbruiken afhankelijk van het model elektrische auto tussen de 40 en 100 kilowattuur om deze volledig op te laden.