Wat voor montagemateriaal levert Solar Crew?

Momenteel plaatsen wij met montagesystemen van Solarstell. 

 

We maken voor platte daken gebruik van Solarstell Connect. Dit systeem bestaat uit een basiselement op het dak, wat uitgeklapt wordt. Met een koppelstuk maken we hier meteen een volgend basiselement aan vast. Dan alleen de klemmen aandraaien en de windplaten monteren. 

 

Voor schuine pannendaken hebben we Solarstell Next.

De dakhaken kunnen we zonder gereedschap monteren. Met de hand wordt de haak achter de panlat vastgeklemd. De rail waar de zonnepanelen op komen worden op de haken vastgezet. Deze zijn makkelijk te stellen op een dak dat bijvoorbeeld niet meer helemaal vlak is. 

Ook voor stalen damwand daken en voor golfplaat daken hebben wij oplossingen beschikbaar. Daken waar wij niet in gespecialiseerd zijn: leien daken, zinken daken en shingles daken.

 

Heb je een andere dakbedekking en wil je weten wat er mogelijk is, neem dan gerust contact met ons op!

Downloads

Handleiding kennis & informatie-sheet montagemateriaal 1.0

Download

Nog geen antwoord op je vraag?

Natuurlijk is het mogelijk dat je antwoord op jouw vraag niet kunt vinden via onze uitgebreide FAQ-pagina. Ook dan willen we je alsnog graag helpen. Dit doe je door gebruik te maken van het formulier ‘service aanvraag’. Klik hier voor het formulier. Het is belangrijk dat je altijd via het formulier een service aanvraag bij ons indient. Op deze manier ben jij er namelijk zeker van dat je aanvraag terechtkomt bij de juiste persoon binnen Solar Crew en dus ook snel wordt opgepakt.

Kom je er niet uit? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0497 76 90 25