Wat als de salderingsregeling stopt?

Hiervoor in de plaats komt de terug lever vergoeding, je krijgt voor alle stroom die je niet gebruikt en teruglevert aan het net een terug lever vergoeding van de energieleverancier. Hoe hoog dit bedrag per kilowattuur is, is afhankelijk van de energieleverancier.

Het wordt steeds belangrijker om stroom die je produceert, direct zelf te gaan gebruiken. Het verhogen van zelf-consumptie kan door panelen slim te situeren naar de zon toe, apparaten aan te zetten als de zon schijnt of deze slim aan te sturen of door bijvoorbeeld zonne-energie op te slaan in een accu en deze later weer te ontladen.

Nog geen antwoord op je vraag?

Natuurlijk is het mogelijk dat je antwoord op jouw vraag niet kunt vinden via onze uitgebreide FAQ-pagina. Ook dan willen we je alsnog graag helpen. Dit doe je door gebruik te maken van het formulier ‘service aanvraag’. Klik hier voor het formulier. Het is belangrijk dat je altijd via het formulier een service aanvraag bij ons indient. Op deze manier ben jij er namelijk zeker van dat je aanvraag terechtkomt bij de juiste persoon binnen Solar Crew en dus ook snel wordt opgepakt.

Kom je er niet uit? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0497 76 90 25