Staat mijn dak juist ten opzichte van de zon?

Voor optimale opbrengst heb je een dak met oriëntatie tussen het oosten en het westen, richting het zuiden. Daken richting het noorden, noordoosten of noordwesten zijn minder geschikt voor zonnepanelen omdat er veel minder zonlicht op valt. Desalniettemin worden er zonnepanelen op het noorden geplaatst, want ook met verminderde opbrengst zorgt het voor energie opwek.

 

Mits mogelijk zoeken we de combinatie op tussen oost en west daken, zodat we spreiding hebben in de opwek van de zonnepanelen. Dit zorgt er voor dat we méér opwek direct zelf kunnen verbruiken.

Nog geen antwoord op je vraag?

Natuurlijk is het mogelijk dat je antwoord op jouw vraag niet kunt vinden via onze uitgebreide FAQ-pagina. Ook dan willen we je alsnog graag helpen. Dit doe je door gebruik te maken van het formulier ‘service aanvraag’. Klik hier voor het formulier. Het is belangrijk dat je altijd via het formulier een service aanvraag bij ons indient. Op deze manier ben jij er namelijk zeker van dat je aanvraag terechtkomt bij de juiste persoon binnen Solar Crew en dus ook snel wordt opgepakt.

Kom je er niet uit? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0497 76 90 25