Lampje of foutmelding op de omvormer?

Solar Edge heeft op de eigen website precies uitgelegd wat de lampjes betekenen. Hier vind je alle mogelijke combinaties van de groene, blauwe en rode leds en wat deze combinaties betekenen.

 

Als voorbeeld: Bij omvormers met een display zie je S_OK, de schakelaar staat op 1, het groene lampje knippert en de blauwe staat constant aan. Dit houdt in dat de power optimizers niet gekoppeld zijn.

 

We verwijzen voor alle combinaties graag door naar de website van Solar Edge, hier staat op een duidelijke en overzichtelijke manier precies wat welke combinatie betekent.

 

De rode led betekent altijd een fout of storing in het systeem, neem in dit geval altijd contact met ons op via een service aanvraag.

Downloads

Handleiding SolarEdge omvormers 1.0

Download

Handleiding SolarEdge wifi configuration 1.0

Download

Handleiding SolarEdge wifi herstellen HD wave omvormer 1.0

Download

Handleiding SolarEdge wifi herstellen no screen omvormer 1.0

Download

Nog geen antwoord op je vraag?

Natuurlijk is het mogelijk dat je antwoord op jouw vraag niet kunt vinden via onze uitgebreide FAQ-pagina. Ook dan willen we je alsnog graag helpen. Dit doe je door gebruik te maken van het formulier ‘service aanvraag’. Klik hier voor het formulier. Het is belangrijk dat je altijd via het formulier een service aanvraag bij ons indient. Op deze manier ben jij er namelijk zeker van dat je aanvraag terechtkomt bij de juiste persoon binnen Solar Crew en dus ook snel wordt opgepakt.

Kom je er niet uit? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0497 76 90 25