Is mijn dak geschikt en stevig genoeg (constructie en isolatiemateriaal)?

Ieder dak is uniek, een eenduidig antwoord hierop is daardoor lastig te geven. Wel zijn er een aantal standaarden waar je al een heel eind mee komt. Er moet voldoende ruimte zijn, oriëntatie tussen het oosten en het westen, richting het zuiden en natuurlijk zo min mogelijk schaduwval van bijvoorbeeld bomen.

 

Om te bepalen of het dak sterk genoeg is kun je zelf een dakconstructieberekening laten maken. Bij particuliere klanten komt het zelden voor dat we niet kunnen plaatsen. Voor zakelijke projecten kunnen wij een partner aanwijzen die de dakconstructie berekening uitvoert. 

Let op dat een dak géén asbest mag bevatten. Tijdens een technische schouwing zullen wij de dakconstructie controleren en hierin een advies afgeven.

Nog geen antwoord op je vraag?

Natuurlijk is het mogelijk dat je antwoord op jouw vraag niet kunt vinden via onze uitgebreide FAQ-pagina. Ook dan willen we je alsnog graag helpen. Dit doe je door gebruik te maken van het formulier ‘service aanvraag’. Klik hier voor het formulier. Het is belangrijk dat je altijd via het formulier een service aanvraag bij ons indient. Op deze manier ben jij er namelijk zeker van dat je aanvraag terechtkomt bij de juiste persoon binnen Solar Crew en dus ook snel wordt opgepakt.

Kom je er niet uit? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0497 76 90 25