Ik kan nog niet of niet meer inloggen in de app?

De inloggegevens ontvang je van ons via een e-mail. Heb je deze na 14 dagen nog niet ontvangen, neem dan even contact op.

Het kan zijn dat de app zelf niet meer werkt, verwijder deze dan van je telefoon/tablet, installeer hem opnieuw en log opnieuw in.

 

Niet kunnen inloggen in de app heeft over het algemeen te maken met de wifi verbinding.

 

Het kan zijn dat het modem of de router vervangen is, hierdoor heeft het wifinetwerk geen toegang tot het monitoringplatform en de app. Ook de afstand tussen het modem en de router, onstabiel internet of storende omgeving kunnen van invloed zijn.

De wifi verbinding kun je vaak zelf gemakkelijk herstellen. Volg de volgende handleiding om de wifi verbinding opnieuw in te stellen.

Het kan ook zijn dat de verbinding tussen de omvormer en modem/router opnieuw ingesteld moet worden, zorg er wel voor dat je het wachtwoord van de router bij de hand hebt, en dat je maximaal 3 meter van de omvormer bent. Dit doe je via de volgende stappen.

 

Kom je er met deze informatie niet uit, neem dan gerust contact op met de service afdeling!

Downloads

Handleiding Huawei omvormer voor Android

Download

Handleiding Huawei omvormer voor Apple

Download

Nog geen antwoord op je vraag?

Natuurlijk is het mogelijk dat je antwoord op jouw vraag niet kunt vinden via onze uitgebreide FAQ-pagina. Ook dan willen we je alsnog graag helpen. Dit doe je door gebruik te maken van het formulier ‘service aanvraag’. Klik hier voor het formulier. Het is belangrijk dat je altijd via het formulier een service aanvraag bij ons indient. Op deze manier ben jij er namelijk zeker van dat je aanvraag terechtkomt bij de juiste persoon binnen Solar Crew en dus ook snel wordt opgepakt.

Kom je er niet uit? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0497 76 90 25