btw terugkrijgen als ik een btw-nummer heb als ondernemer?

De btw over de aanschaf en installatie van de zonnepanelen vraag je terug met de btw-aangifte die je altijd al doet. Je telt de verschuldigde btw en voorbelasting van je zonnepanelen op bij de btw van je ondernemersactiviteiten. Je kunt niet kiezen voor forfaitaire bedragen, deze zijn alleen bedoeld voor particulieren met zonnepanelen. Dit betekent dat je zelf de verschuldigde btw moet berekenen.

 

Eenmanszaken en zzp’ers kunnen er voor kiezen om als particulier de installatie aan te schaffen en zo van het 0% btw tarief profiteren.

 

Via deze website vind je meer informatie die voor jouw specifieke situatie van toepassing kan zijn, zoals dat je bijvoorbeeld vrijgestelde activiteiten verricht, en voorbeeldaangiften voor ondernemers.

 

Nog geen antwoord op je vraag?

Natuurlijk is het mogelijk dat je antwoord op jouw vraag niet kunt vinden via onze uitgebreide FAQ-pagina. Ook dan willen we je alsnog graag helpen. Dit doe je door gebruik te maken van het formulier ‘service aanvraag’. Klik hier voor het formulier. Het is belangrijk dat je altijd via het formulier een service aanvraag bij ons indient. Op deze manier ben jij er namelijk zeker van dat je aanvraag terechtkomt bij de juiste persoon binnen Solar Crew en dus ook snel wordt opgepakt.

Kom je er niet uit? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0497 76 90 25