5 panelen
2150 Wp
Salderen

Lees hier over een recente zonnepanelen plaatsing in Helmond. Op deze woning hebben we onlangs een geweldig project afgerond, waarbij we 5 zonnepanelen hebben geïnstalleerd op het platte dak aan de achterkant. Bij dit project was het belangrijk dat de zonnepanelen niet te zichtbaar waren. Daarom is onze keus gegaan voor het platte dak aan de achterkant van deze woning. Dit project draagt bij aan de verduurzaming van de woning en levert milieubewuste energie op.

Wij zijn altijd bezig om onze service zo goed mogelijk te maken. Wij nemen onze reviews dan ook uiterst serieus en vragen onze klanten altijd of ze ons aan zouden raden aan vrienden of familie. Het was dus ook erg fijn om te horen dat deze klant ons aangeraden heeft gekregen van een vriend en het checken van onze review score heeft deze klant vrijblijvend een offerte aangevraagd. Onze Solar Crew-adviseurs hebben in een gesprek met de klant vervolgens al zijn wensen gehoord en zijn vervolgens begonnen met een plan op te stellen.

Bij dit plan was niet alleen het plaatsen van de zonnepanelen belangrijk, maar ook het maken van een oplossing voor deze extra stroom en het plaatsen van een enphase micro-omvormer. Deze omvo garant staan die garant staan voor efficiëntie en prestaties op topniveau. Met ons servicepakket kunnen we de zonnepanelen op afstand monitoren en eventuele problemen snel oplossen, zodat de klant altijd kan genieten van goed werkende zonnepanelen. Dit hebben we dan ook netjes op de zolder toegepast.

Ben je benieuwd naar meer projecten zoals deze in Helmond? Neem een kijkje op onze projecten in Helmond pagina voor meer informatie over zonnepanelen in Helmond. Als je overweegt om jouw woning te verduurzamen met zonnepanelen, aarzel dan niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Samen maken we jouw woning groener en energiezuiniger!