24 panelen
10320 Wp
SDE

Bekijk een van onze recente opdrachten in Valkenswaard. Hier hebben we onlangs een mooi project afgerond, waarbij 24 zonnepanelen zijn geïnstalleerd op het dak van een oude stal. Dit project levert maar liefst 10320 kilowattuur aan zonne-energie op. Een resultaat dat niet alleen de woning verduurzaamt, maar ook heeft geleid tot een tevreden klant die nu optimaal profiteert van groene energie.

De klant ontdekte Solar Crew dankzij onze vele positieve reviews en besloot om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Na persoonlijke gesprekken met onze Solar Crew adviseurs werden alle details van dit project uitvoerig besproken. We streven altijd naar maatwerkoplossingen die voldoen aan de wensen en verwachtingen van onze klanten. In dit geval hield dat ook in dat we keken naar het volledige plaatje, inclusief eventuele verouderde meterkasten, die we eerst volgens de nieuwste normen hebben geüpdatet voordat we met het zonnepanelenproject begonnen.

Bij Solar Crew gaan we altijd voor topresultaten, ongeacht het project. We maken gebruik van geavanceerde technologieën en hoogwaardige merken om ervoor te zorgen dat onze klanten het maximale rendement uit hun zonnepanelen halen. In dit geval paste de zonnepanelen perfect op de oude stal. Heb jij ook een stal en ben je benieuwd naar de mogelijkheden kijk dan op onze agrarische pagina of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ben je benieuwd naar meer projecten zoals deze in Valkenswaard? Neem een kijkje op onze projectenpagina voor meer informatie over zonnepanelen in Valkenswaard. Als je overweegt om jouw woning te verduurzamen met zonnepanelen, aarzel dan niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen.