12 panelen
5160 Wp
Salderen

Lees hier over ons meest recente zonnepanelenproject in Helmond. Hier hebben we 12 zonnepanelen op het dak van een woning geïnstalleerd, waardoor er maar liefst 5160 kilowattuur aan zonne-energie wordt opgewekt per jaar. Een prachtig resultaat en een stap richting een groenere toekomst voor deze woning.

Het is fantastisch om te horen dat deze klant voor Solar Crew heeft gekozen nadat ze positieve verhalen over ons hebben gehoord en dit vervolgens terug zagen in onze reviews. We zijn trots op onze goede naam als het gaat om uitstekende service en expertise en het doet ons goed dat we dit keer op keer waar kunnen maken. De Solar Crew-adviseurs hebben goede gesprekken gevoerd en plannen opgesteld die perfect passen bij de wensen van deze klant.

Bij Solar Crew maken we gebruik van de nieuwste technologieën en hoogwaardige merken om ervoor te zorgen dat onze klanten het maximale uit hun zonnepanelen halen. In dit specifieke project hebben we gekozen voor Enphase micro-omvormers, die niet alleen zorgen voor efficiëntie, maar ook de status van elk zonnepaneel in de gaten houden. Dankzij ons servicepakket kunnen we op afstand de zonnepanelen beheren en eventuele problemen snel aanpakken, zo kunnen onze klanten altijd kan rekenen op optimaal werkende zonnepanelen.

Benieuwd naar meer leuke projecten zoals deze in Helmond? Neem eens een kijkje bij al onze project in Helmond. Als je enthousiast bent geworden en wilt ontdekken wat Solar Crew voor jouw woning kan betekenen, aarzel dan niet om vrijblijvend een offerte. aan te vragen. Samen zetten we de stap naar een groenere toekomst!