16 panelen
6880 Wp
Salderen

In Bergeijk hebben wij zojuist ons nieuwste project afgerond. Hier hebben we 16 zonnepanelen op het platte dak van een huis geplaatst, wat neerkomt op een totaal vermogen van 6880 watt. Een resultaat waar wij wederom trots op zijn. Een blije klant en een duurzamer huis.

Deze klant kwam bij ons terecht nadat hij onderzoek had gedaan via google. Zelf gaven ze aan dat de review score die wij momenteel hebben ze erg aansprak en dat ze daarom contact gezocht hebben met ons. Na een goed gesprek over de wensen van de klant zijn wij een plan gaan bedenken om het beste resultaat te kunnen behalen. De klant (en wij zelf ook) is van mening dat dit is gelukt, ze bevelen ons zelfs aan. Daar zijn wij nog het meest trots op.

Bij Solar Crew zijn we geen praatjesmakers, we brengen duurzaamheid echt in de praktijk. Dit project in Bergeijk toont onze toewijding aan groene energie in de regio. We willen onze klanten gemoedsrust geven, daarom werken wij niet alleen met de beste merken, maar bieden ook de beste service. Zo bieden wij een zekerheidspakket aan. Hierbij zorgen wij ervoor dat de zonnepanelen op afstand gemeten en aangestuurd kunnen worden. Hierdoor tackelen wij problemen nog voordat ze kunnen ontstaan. De klant merkt hier verder niks van en geniet altijd van 100% werkende zonnepanelen. Woon jij ook in de omgeving van Bergeijk? Bekijk onze projecten bij jou in de buurt.

Wij zijn voortdurend bezig met het verduurzamen van woningen. Hierbij komen wij ontzetten veel verschillende woningen tegen. Van jaren 30 huizen tot nieuwbouw huizen, geen project ons ons te veel of te moeilijk. Bij sommige huizen komt het dan wel is voor dat we niet bij de zonnepanelen moeten starten, maar bij de meterkast. Deze maken we dan helemaal up-to-date volgens de nieuwste standaarden zodat de zonnepanelen zonder problemen hiermee samen kunnen werken. Benieuwd naar wat Solar Crew voor jou kan doen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.