24 panelen
10320 Wp
SDE

Met veel blijdschap willen we graag ons nieuwste zonnepanelenproject in Eindhoven met jullie delen: Zonnepanelen op plat dak in Eindhoven! We hebben hier 24 topkwaliteit zonnepanelen geïnstalleerd op het platte dak van particuliere woningen. Deze zonnepanelen hebben samen een vermogen van 10320 watt. Een stralend resultaat en een mooie verduurzaming.

Het is geweldig om te horen dat onze klanten voor Solar Crew hebben gekozen op basis van positieve aanbevelingen van anderen. Onze eerdere klanten hebben de geweldige service en expertise van ons bedrijf benadrukt. Na persoonlijke gesprekken met onze Solar Crew adviseurs ontstond er vertrouwen en hebben we gedetailleerde plannen opgesteld die perfect aansloten bij de wensen en verwachtingen van onze klanten.

Bij Solar Crew gaan we verder dan alleen praten; we nemen concrete stappen om duurzaamheid te bevorderen. Zo werken wij met de beste merken en de nieuwste technieken. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van Enphase micro omvormers. Deze zorgen voor maximaal rendement en zorgen ervoor dat wij de status van het zonnepaneel kunnen checken. Als je gebruik maakt van ons servicepakket kunnen wij op afstand de zonnepanelen aansturen, zodat problemen op voorhand getackeld kunnen worden. Dit resulteert in zonnepanelen die altijd werken.

Wil je meer zien naast dit geweldige project van zonnepanelen in Eindhoven? Bekijk onze andere projecten en informatie over het plaatsen van zonnepanelen in Eindhoven. Mocht je nu enthousiast zijn geworden na het lezen over dit project en ben je benieuwd naar wat Solar Crew voor jouw huis kan doen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.