18 panelen
7740 Wp
Salderen

Neem een kijkje bij een van onze recente zonnepanelenprojecten in Waalre! Dit project is onlangs afgerond en omvatte de installatie van 24 hoogwaardige zonnepanelen op het schuine dak van een woning. Het resultaat? Een indrukwekkende opwekking van 7740 kilowattuur aan schone zonne-energie, wat niet alleen de woning verduurzaamt, maar ook heeft geleid tot een zeer tevreden klant.

De klant kwam bij ons na het lezen van talloze positieve reviews en besloot om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Na persoonlijke gesprekken met onze Solar Crew adviseurs, waarbij we uitgebreid de wensen en verwachtingen van de klant bespraken, was het duidelijk dat we een op maat gemaakte oplossing moesten bieden. We keken ook naar de algehele situatie, inclusief eventuele verouderde meterkasten, die we grondig hebben geüpdatet voordat we met het zonnepanelenproject begonnen.

Bij Solar Crew streven we altijd naar het beste resultaat. We maken gebruik van geavanceerde technologieën en betrouwbare merken om ervoor te zorgen dat onze klanten het maximale rendement uit hun zonnepanelen halen. Voor dit project hebben we meet spoelen toe kunnen passen. Dankzij ons servicepakket kunnen we door deze meet spoelen de zonnepanelen op afstand monitoren en eventuele problemen snel oplossen, waardoor de klant altijd kan genieten van goed werkende zonnepanelen.

Ben je nieuwsgierig naar meer projecten zoals deze in Waalre? Neem dan een kijkje op onze projectenpagina voor meer informatie over zonnepanelen in Waalre. Als je overweegt om jouw woning te verduurzamen met zonnepanelen, aarzel dan niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Samen kunnen wij een nieuwe stap zetten richting een duurzamer huis en een lagere energierekening.