15 panelen
6450 Wp
Salderen

Neem een kijkje bij ons project zonnepanelen in Veldhoven. Een zonnepanelenproject waarbij we met veel enthousiasme 15 zonnepanelen hebben geïnstalleerd op het dak van een knusse woning. Deze zonnepanelen zijn goed voor maar liefst 6450 kilowattuur aan zonne-energie. Een schitterend resultaat dat niet alleen de woning verduurzaamt, maar ook zorgt voor een flinke besparing op de energierekening!

Deze klant vroeg een offerte aan na het lezen van de reviews van onze voorafgaande klanten. Wij zijn erg trots op deze reviews en het feit dat de meeste klanten aangeven ons aan te raden nadat ze gebruik gemaakt hebben van onze diensten. Na het ontvangen van de offerte heeft deze klant om tafel gezeten met ons adviseurs. Deze hebben specifiek gekeken naar de wensen van de klant en dit omgezet naar concrete plannen. Hierbij houden wij altijd rekening met de totale situatie. Is de meterkast bijvoorbeeld niet meer up-to-date of zijn er andere problemen? Dan denken wij graag mee en zorgen voor de juiste oplossingen.

Bij Solar Crew maken we duurzame oplossingen voor iedereen zowel zakelijk, agrarisch als particulier. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en topmerken om ervoor te zorgen dat onze klanten het maximale rendement uit hun zonnepanelen halen. Dankzij ons servicepakket kunnen we de zonnepanelen op afstand monitoren en eventuele problemen snel oplossen, zodat de klant altijd kan genieten van goed werkende zonnepanelen.

Ben je benieuwd naar meer inspirerende projecten zoals deze in Veldhoven? Neem een kijkje op onze projecten pagina voor meer informatie over zonnepanelen in Veldhoven. Als je enthousiast bent geworden en wilt ontdekken hoe Solar Crew jouw woning kan verduurzamen, aarzel dan niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen.