8 panelen
3440 Wp
Salderen

Bekijk hier ons nieuwe project zonnepanelen Hoogeloon. In een recent zonnepanelenproject hebben we met veel plezier 8 zonnepanelen geplaatst op het dak van deze woning. Deze zonnepanelen wekken maar liefst 3440 kilowattuur aan zonne-energie op per jaar. Een geweldig resultaat dat niet alleen de woning duurzamer heeft gemaakt, maar ook de klant zeer tevreden heeft gemaakt.

De klant kwam bij ons terecht na een aantal aanbevelingen vanuit zijn eigen netwerk en heeft vervolgens gekozen om een offerte op te vragen na het lezen van onze reviews. We zijn trots dat onze goede reputatie in Hoogeloon mensen vertrouwen geeft. Na het ontvangen van de eerste offerte is de klant om tafel gekomen met onze Solar Crew adviseurs. In dit gesprek hebben we de wensen van de klant om kunnen toveren tot daadwerkelijke plannen.

Bij Solar Crew maken we duurzaamheid beschikbaar voor iedereen. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en topproducten om ervoor te zorgen dat onze klanten het maximale uit hun zonnepanelen halen. Zo maken wij vaak gebruik van Enphase micro-omvormers, die niet alleen efficiëntie bieden, maar ook de status van elk zonnepaneel nauwlettend in de gaten houden. Met ons servicepakket kunnen we de zonnepanelen op afstand monitoren en eventuele problemen snel oplossen, zodat de klant altijd kan genieten van 100% werkende zonnepanelen.

Benieuwd naar meer inspirerende projecten zoals deze in Hoogeloon? Neem een kijkje op onze project pagina over zonnepanelen in Hoogeloon. Als je enthousiast bent geworden en wilt ontdekken hoe Solar Crew jouw woning kan verduurzamen, aarzel dan niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Samen maken we jouw woning groener en energiezuiniger.