11 panelen
4730 Wp
Salderen

Neem een kijkje bij een van onze recente particuliere project in Hoogeloon. Hier hebben we onlangs een geweldig project afgerond, waarbij we 11 zonnepanelen hebben geïnstalleerd op het dak van een gezellige woning. Dit project draagt bij aan de verduurzaming van de woning en levert maar liefst 4730 watts op. Een mooi resultaat dat ook nog is voor een sterke vermindering van de energie rekening zorgt.

Wat dit project extra bijzonder maakte, was de keuze van de klant voor Solar Crew, nadat ze positieve verhalen van andere tevreden klanten hadden gehoord. Wij vragen dan ook altijd al onze klanten of ze ons aan zouden raden. Gelukkig blijkt dat 99% van onze klanten ons aan zouden raden aan familie of vrienden. Dat blijkt ook uit onze reviews. Nadat de klant een offerte aan had gevraagd. Zijn onze Solar Crew-adviseurs met veel enthousiasme gesprekken gaan voeren met de klant en hebben zij plannen opgesteld die perfect pasten bij de behoeften van de klant.

Bij Solar Crew gaan we altijd voor de beste resultaten, ongeacht de omvang van het project. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en hoogwaardige merken om ervoor te zorgen dat onze klanten het maximale rendement uit hun zonnepanelen halen. Voor dit project hebben we opnieuw gekozen voor Enphase micro-omvormers, die garant staan voor efficiëntie en prestaties op topniveau. Met ons servicepakket kunnen we de zonnepanelen op afstand monitoren en eventuele problemen snel oplossen, zodat de klant altijd kan genieten van goed werkende zonnepanelen.

Bij deze oplossingen kijken wij ook altijd naar de staat van alle elektra en de meterkast. Als nu blijkt dat deze niet up-to-date is voor een zonnepaneel project. Kijken wij samen met de klant naar de juiste oplossing. Zo is al vaker voor gekomen dat wij ook de meterkast helemaal aanpakken.

Ben je benieuwd naar meer projecten zoals deze in Hoogeloon ? Neem een kijkje op onze project pagina’s voor meer informatie over zonnepanelen in Hoogeloon. Als je overweegt om jouw woning te verduurzamen met zonnepanelen, aarzel dan niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen.