14 panelen
6020 Wp
Salderen

Neem een kijkje bij het voltooide project – Zonnepanelen in Hapert voorkant woning – van 14 zonnepanelen op een plat dak aan de voorkant van een woning. Dit particuliere project zorgt voor een gecombineerd vermogen van 6020 watt. Een project waar we wederom trots op zijn.
Deze klant vond Solar Crew via google zoeken en na grondig onderzoek van de reviews op trustpilot besloot de klant een offerteaanvraag bij ons in te dienen. Fijn dat wij vooraf al het vertrouwen uitstralen dat wij zo graag willen bieden. Zeker aangezien kwaliteit en goede service zo hoog bij ons in het vaandel staan. Woon jij ook in of in de buurt van Hapert? Bekijk alle Mogelijkheden.

Dit zonnepanelen project op een plat dak aan de voorkant van een woning is aangelegd met de nieuwste techniek, zoals Enphase micro omvormers. Dit zorgt ervoor dat je maximaal rendement uit je zonnepanelen haalt. Een ander voordeel is dat deze ook informatie kunnen doorgeven over de status van het paneel. Zo kunnen wij voorkomen dat er problemen voorkomen en zorgen voor een oplossing die 100% voor u werkt.

Bij Solar Crew staan we bekend om onze samenwerkingen. Wij vinden het resultaat niet alleen belangrijk, maar ook dat de klant blij is met het resultaat. Daarom kijken wij graag samen met de klant naar de beste oplossing. Wij zijn dan ook weer heel blij dat ook deze klant ons zou aanraden. Ook benieuwd naar wat er mogelijk is voor jou? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Een ander voordeel van Solar Crew is dat wij installaties kunnen voorzien van meetspoelen. Dit zorgt ervoor dat je precies weet wat je panelen opleveren en wat je verbruikt. Heel handig als je in de toekomst een accu wil aansluiten om je energie op te vangen.
Ook opzoek naar zonnepanelen, vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan bij ons. Bekijk ook de mogelijkheden voor de agrarische sector, bedrijfshallen of voor woningcorporaties op onze website.