10 panelen
4300 Wp
Salderen

We willen graag ons recente zonnepanelenproject in Best met jullie delen. In dit bijzondere particuliere project hebben we 10 zonnepanelen geplaatst op de dakkapellen van een woning, wat resulteert in een totaal vermogen van 4300 watt. Een mooie verduurzaming van deze woning!

De keuze van de klant voor Solar Crew werd beïnvloed door de vele positieve Google reviews die we hebben ontvangen. Na het eerste gesprek, met een lekker kopje koffie, concludeerden we samen dat het platte dak de ideale locatie vormden voor de zonnepanelen. Hierdoor vallen ze namelijk minimaal op aan de voorkant van het huis. Tijdens dit kennismakingsgesprek hebben we meteen groen licht gekregen om aan de slag te gaan. Woon je ook in de buurt van Best en wil je een soortgelijk gesprek? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Bij elk project streven we naar de ideale installatie om maximaal rendement voor de klant te garanderen. Soms komen we uitdagingen tegen, zoals een verouderde meterkast. Dit is echter een veelvoorkomend probleem dat we vakkundig aanpakken. We zorgen er eerst voor dat de meterkast volledig up-to-date is volgens de nieuwste standaarden van 2023, zodat deze perfect aansluit bij de zonnepanelen. Het is immers zonde om gloednieuwe zonnepanelen te hebben zonder een geschikte meterkast.

Bij Solar Crew staan we voor transparantie en uitstekende service. Daarom vertrouwen we op Enphase micro-omvormers, die zorgen voor maximaal rendement en de mogelijkheid bieden om de status van elk zonnepaneel te controleren. Hierdoor kunnen we eventuele problemen proactief aanpakken, waardoor de zonnepanelen altijd optimaal presteren.

Zoals je kunt zien op de afbeeldingen, is het project in Best zeer geslaagd en geniet de klant nu van duurzame voordelen. We zijn bijzonder blij dat ook deze klant ons aanbeveelt aan toekomstige klanten. Ben je nieuwsgierig naar meer van onze projecten in Best? Neem dan een kijkje op onze project pagina of vraag vrijblijvend een offerte aan.