14 panelen
6020 Wp
Salderen

Wij zijn druk bezig met veel projecten en vinden het daarom ontzettend leuk om ook het project in Best met jullie te delen. Bij dit specifieke particuliere project zijn 14 zonnepanelen op de dakkapellen van een woning geplaatst, wat resulteert in een totaal vermogen van 6020 watt. Een mooie verduurzaming van deze woning dus.

De keuze van de klant voor Solar Crew werd beïnvloed door de vele positieve Google reviews. Na het eerste gesprek en een goed kopje koffie, hebben we vastgesteld dat de dakkapellen de ideale locatie vormden. Dit was namelijk de minst opvallende positie op het huis. Tijdens dat eerste kennismakingsgesprek hebben we direct de opdracht ontvangen en konden we aan de slag. Woon jij ook in de buurt van Best en wil jij ook zo’n gesprek? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact op.

Tijdens een project als dit kijken we altijd naar wat er nodig is om de zonnepanelen te leggen zodat het optimaal werkt voor de klant. Een goed voorbeeld hiervan is een verouderde meterkast. Dit komt vaker voor dan dat je zou denken. Wij zorgen er dan eerst voor dat de meterkast helemaal up to date is volgens de 2023 standaarden en gaan dan aan de slag met de zonnepanelen. Het zou namelijk zonde zijn als je gloednieuwe zonnepanelen hebt, maar geen meterkast die hier op gemaakt is.
Bij Solar Crew vinden we het belangrijk om transparantie en goede service te bieden. Daarom werken wij altijd met Enphase micro omvormers. Deze zorgen voor maximaal rendement en zorgen ervoor dat wij de status van het zonnepaneel kunnen checken. Dit zorgt er dan weer voor dat wij problemen op voorhand op kunnen lossen zodat jouw zonnepaneel nooit zomaar uit kan vallen.

Zoals te zien op de afbeelding is het project in Best een geslaagd project en geniet de klant nu van een duurzaam resultaat. Wij zijn dan ook heel erg blij dat ook deze klant weer aangeeft ons aan te bevelen aan onze toekomstige klanten. Benieuwd naar nog meer van onze projecten in Best? Kijk dan even op deze pagina.