1676 panelen
737.440 Wp
SDE+

Bij WTC de Kempen voorzagen we de complete SDE+ subsidies van 2 locaties. ‘Strak’ moest het worden volgens Arie, en dat werd het! Iedere viertkante meter zuidelijk dakvlak werd gevuld met zonnepanelen en alles werd netjes weggewerkt in mantelbuizen in de grond. De uitdaging om 150 meter DC bekabeling in mantelbuizen te trekken gingen we ook niet uit de weg.

Super fijne samenwerking met een klant die zelf meedenkend was en uiteindelijk erg tevreden is! Arie: “Ik heb zorgvuldig uitgezocht met wie ik zaken ga doen. Heb enkele partijen uitgenodigd en Solar Crew kwam hierbij het beste uit de bus. Tijdens de installatie hebben ze hierin niet teleurgesteld. Ik vind het belangrijk dat alles er kaarsrecht oplicht en ben zelf erg kritisch, ik ben blij dat hier in de uitvoering ook veel waarde aan gehecht is. Ik ga nog een zonnepaneel installatie installeren en zal hiervoor ook weer Solar Crew vragen”

Als onderconstructie kiezen we voor Würth montagemateriaal vanwege het installatiegemak en de 20 jaar lange garantie die ze op de onderconstructie geven. Daarnaast is alles van hoogwaardig RVS en aluminium waardoor onder andere de aarding van het systeem goed voorzien is.

Bekijk ook andere projecten in Middelbeers en Vessem zoals deze of deze particulier, of deze Autogarage.