1702 panelen
570.170 Wp
SDE+

Van Gog Kwekerijen teelt volgens de modernste teeltwijzen waarbij het gehele scala aan teelt technische innovaties wordt toegepast, en dit op een geheel duurzame wijze. Zo wordt ongebruikt water opnieuw opgevangen, gefilterd, en weer terug gevoed aan de planten. Ook wordt jaarlijks hergebruik gemaakt van het medium waarop de planten groeien. Hierdoor kunnen de potten worden hergebruikt en belasten ze het milieu nauwelijks. Voor de warmte in de kassen én hun energie verbruik hebben ze naast Warmte Kracht Koppelingen nu ook op iedere locatie zonnepanelen laten plaatsen. Hierdoor is iedere locatie nu energieneutraal.

We hechten veel waarde aan netheid en secuurheid van werken met opgeleid personeel wat weet wat ze doen. Een foutje in een zonnepaneel installatie kan al snel desastreuze gevolgen hebben. Om dit te voorkomen word ieder personeelslid eerst intern opgeleid en leren ze de Solar Crew manier van werken. Hierbij streven we naar de hoogste kwaliteitsnormen die er zijn en denken we écht na hoe een installatie er de komende 30 jaar kan blijven liggen.

Gebruik maken van elektrolytisch verzinkte draadgoot bijvoorbeeld omdat de beschermlaag niet enkel óp de draadgoot terechtkomt maar ook ín de draadgoot. Hierdoor heb je een betere corrosiebescherming dan bij thermisch verzinkte draadgoot en heb je geen zinkspray nodig. Hierdoor realiseren we een langere, duurzamere, levensduur van 35+ jaar.

Bekijk ook andere agrarische projecten zoals bij Fam. Romme of Fam. van Bragt