48 panelen
20640 Wp
SDE

Graag vertellen we over ons recente zonnepanelenproject in het mooie Valkenswaard. Hier hebben we onlangs een indrukwekkend project afgerond, waarbij 48 zonnepanelen zijn geïnstalleerd op het dak van een ruime woning. Dit project levert maar liefst 20640 kilowattuur aan zonne-energie op. Een resultaat dat niet alleen de woning verduurzaamt, maar ook heeft geleid tot wederom een tevreden klant.

Onze positieve reviews hebben er toe geleid dat de klant vrijblijvend een offerte aan heeft gevraagd. Hierna hebben onze Solar Crew adviseurs uitgebreide gesprekken gevoerd met de klant om alle details van dit project te bespreken en ervoor te zorgen dat alles voldeed aan de wensen en verwachtingen van de klant. Hierbij kijken we altijd naar het complete plaatje. Heb jij bijvoorbeeld een meter kast die verouderd is? Geen probleem dan maken wij deze eerst helemaal up-to-date en starten dan met het zonnepanelen project.

Bij Solar Crew gaan we altijd voor de beste resultaten, ongeacht de omvang van het project. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en hoogwaardige merken om ervoor te zorgen dat onze klanten het maximale rendement uit hun zonnepanelen halen. Voor dit project hebben we gekozen voor Enphase micro-omvormers, die garant staan voor efficiëntie en prestaties op topniveau. Ons servicepakket stelt ons in staat om de zonnepanelen op afstand te monitoren en eventuele problemen snel op te lossen, zodat de klant altijd kan genieten van goed werkende zonnepanelen.

Ben je benieuwd naar meer projecten zoals deze in Valkenswaard? Neem een kijkje op onze projecten pagina voor meer informatie over zonnepanelen in Valkenswaard. Als je overweegt om jouw woning te verduurzamen met zonnepanelen, aarzel dan niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Samen kijken we naar de juiste duurzame oplossing.