862 panelen
392.210 Wp
SDE++

Bij Metaal Industrie Uden hebben we een 400kWp aan zonnepaneel vermogen geplaatst. Deze voeden direct terug op een trafo station welke voor het pand geïnstalleerd is. Alle Huawei omvormers zijn buiten gehangen. Hierdoor hebben we alles met betrekking tot de zonnepanelen buiten en gecentraliseerd op 1 plaats. Fijn voor de verzekeraar en de brandweer.

We kiezen voor Jinko zonnepanelen. Jinko is een van de grootste zonnepaneel merken ter wereld en staat bekend om zijn hoge kwaliteit en altijd vernieuwede type panelen. Jinko geeft 12 jaar garantie op deze zonnepanelen en garandeert daarnaast dat het na 25 jaar nog 84.8% van het oorspronkelijke vermogen aan opwek heeft. Daarnaast kiezen we voor Solar Stell montage materiaal vanwege het installatiegemak en de 20 jaar lange garantie die ze op de onderconstructie geven. Alles is van hoogwaardig RVS en aluminium waardoor onder andere de aarding van het systeem goed voorzien is.

Patrick, bedrijfsleider, is te spreken over de installatie: “We diende iets langer te wachten op onze installatie omdat ze het druk hadden bij Solar Crew. Maar dat bleek uiteindelijk de moeite waard. We hebben een nette meerjarige installatie liggen waarbij er rekening is gehouden met corrosie en metaalmoeheid. Dit vinden wij belangrijke zaken waar niet iedere installateur naar keek die wij hier gehad hebben.”

Bekijk ook andere zakelijk projecten zoals bij Wilvo Metaal of Schoenfabriek van Bommel.