1204 panelen
451.500 Wp
SDE+

Bij HSB Haaften hebben we aanvullend op een 7 jaar oude installatie nog 1200 zonnepanelen bij geplaatst. Deze voeden direct terug op een trafo station welke voor het pand geïnstalleerd is. Alle Huawei omvormers zijn buiten gehangen. Hierdoor hebben we alles met betrekking tot de zonnepanelen buiten en gecentraliseerd op 1 plaats. Fijn voor de verzekeraar en de brandweer.

We kiezen voor Jinko zonnepanelen. Jinko is een van de grootste zonnepaneel merken ter wereld en staat bekend om zijn hoge kwaliteit en altijd vernieuwede type panelen. Jinko geeft 12 jaar garantie op deze zonnepanelen en garandeert daarnaast dat het na 25 jaar nog 84.8% van het oorspronkelijke vermogen aan opwek heeft. Daarnaast kiezen we voor Solar Stell montage materiaal vanwege het installatiegemak en de 20 jaar lange garantie die ze op de onderconstructie geven. Alles is van hoogwaardig RVS en aluminium waardoor onder andere de aarding van het systeem goed voorzien is.

Albert, eigenaar, is zeer content met zijn installatie: “We liepen tegen het einde van de SDE termijn aan en in Solar Crew kreeg ik het vertrouwen dat het in goede handen was om tegen de deadline aan de zonnepanelen nog netjes geïnstalleerd te krijgen. Het ligt er goed op en de keuring liet ook zien dat er niets op aan te merken is.”

Bekijk ook andere zakelijk projecten zoals bij Wilvo Metaal of Schoenfabriek van Bommel.