20 panelen
7000 Wp
Salderen

Bij deze particulier in Hilvarenbeek hebben we 20 Jinko panelen geplaatst van 350 Wp per stuk. Jinko is een van de grootste zonnepaneel merken ter wereld en staat bekend om zijn hoge kwaliteit en altijd vernieuwede type panelen. Jinko geeft 25 jaar garantie op het zonnepaneel zelf en garandeert daarnaast dat het na 25 jaar nog 84.8% van het oorspronkelijke vermogen aan opwek heeft. De panelen zijn strak zwart afgewerkt en geven een esthetisch mooie look.

Als onderconstructie kiezen we voor Alius Aesthetica. Omdat indak zonnepanelen vaak als brandgevaarlijk worden gezien hebben we bij de keuze voor een indak systeem specifiek gekeken naar de brandwerendheid van de onderconstructie. In onze installaties komen immers geen branden voor, en daar doen we alles aan om dat zo te houden. Vanwege het stalen damwand profiel wat tussen de panelen en het dakbeschot geplaatst wordt geven ze hier Brandklasse A2 op af; nagenoeg ontbrandbaar.

In zijn geheel een mooie, veilige én productieve installatie! Bekijk ook andere projecten in Hilvarenbeek zoals Fam. Moonen of de Nieuwbouw aan de Holstraat.