1469 panelen
416.910 Wp
SDE

Voor de Gemeente Eersel verzagen we 6 Gemeentelijke panden van zonnepanelen. Esthetiek, veiligheid en kwaliteit van de gekozen materialen waren speerpunten voor de Gemeente om ons te verkiezen voor deze mooie opdracht. Enkele projectvergaderingen gingen er vooraf zodat alles goed helder was bij alle betrokken partijen.

Uiteindelijk is samenwerken verder komen. De verdelers, externe overspanningsbeveiligingen en het branddicht afdichten van wanden werd volledig voorzien door Markhorst Elektro. Aangezien zij ook het normale elektro onderhoud aan alle panden doen, werkte dit perfect samen.

Uiteraard voorzien wij voor de komende 30 jaar ook het onderhoud op deze zonnepanelen; we meten de panelen door, voorzien jaarlijkse rapportages en reinigen de zonnepanelen volgens voorschriften van de fabrikant.

Robert: “Ik ben nooit direct enthousiast, want eerst zien dan geloven. Maar nu draait de installatie voor 2 jaar en werkt alles nog 100% naar behoren en durf ik te zeggen dat zowel Markhorst als Solar Crew erg fijne partijen zijn om mee samen te werken welke kwaliteit leveren en doen wat ze beloven. Dit heeft geresulteerd in een een langjarige, duurzame, installatie”

Bekijk ook andere projecten in Eersel zoals bij deze particulier of de Nieuwbouw aan de Kerkebogten.