1406 panelen
660.820 Wp
SDE

Met trots hebben we deze indrukwekkende zonnepaneelinstallatie voltooid, bestaande uit 1406 zonnepanelen. Deze installatie maakt gebruik van de hoogwaardige BluBase onderconstructie en SolarEdge omvormers.

Als ervaren specialist in zonne-energiesystemen hebben we alle vier bedrijfspanden van onze gewaardeerde klant voorzien van zonnepanelen. We hebben rekening gehouden met de specifieke situatie waarbij geen gebruik kon worden gemaakt van invoeding op het elektriciteitsnet. Daarom hebben we de installatie ontworpen om maximaal zelf gebruik te maken van de opgewekte zonne-energie. De installatie is hierbij niet te groot maar ook niet te klein voor de klant zijn specifieke situatie.

We zijn verheugd om te vermelden dat de externe Scope 12 inspectie deze installatie zonder enige opmerkingen heeft doorstaan. Dit betekent dat de installatie volledig voldoet aan de verzekeringseisen en succesvol is opgeleverd.

Deze klant streeft naar kwaliteit en duurzaamheid in al hun processen. Deze zonnepaneelinstallatie is een voorbeeld van onze expertise en toewijding aan het leveren van hoogwaardige oplossingen aan onze klanten.