3.828 panelen
1.641.030 Wp
SDE+

Bij Perry hebben we 4 locaties voorzien van de maximaal te behalen SDE+ subsidie. Scannen naar constructief goede daken welke dicht bij de hoofdverdeler en trafo station zitten en het juist uitwerken van de opbrengsten zorgde ervoor dat Perry, die al goede verhalen van ons had gehoord, heeft gekozen voor een installatie van Solar Crew.

Als onderconstructie kiezen we voor Solar Stell vanwege het installatiegemak en de 20 jaar lange garantie die ze op de onderconstructie geven. Daarnaast is alles van hoogwaardig RVS en aluminium waardoor onder andere de aarding van het systeem goed voorzien is. Daarnaast verdelen we met de speciaal voor Golfplaten ontwikkelde Golfclip de druklast op de golfplaat. Hierdoor gaat de golfplaat net zo lang mee als anders. Als we enkel een stokschroef zouden gebruiken, hebben we meer druklast op de panelen en is de kans groter op scheuren in de golfplaten.

Op iedere locatie hebben we de samenwerking opgezocht met de huisinstallateur, de combinatie hiervan heeft ervoor gezorgd dat we 100% scoorde tijdens de externe Scope 12 keuring.

Perry: “Fijne club mensen. Ze werken zó netjes dat ze zelfs bij de opleverronde alle laatste stukjes ty-rap oprapen. Alles is netjes gelabeld en bestickerd zodat het voor de toekomst eenvoudiger is om ze te contacten en om eventuele fouten te bespeuren. Een aanrader!”

Bekijk ook andere agrarische projecten zoals bij Fam. Romme of Fam. van Bragt