544 panelen
247.520 Wp
SDE++

Ook familie Bierkens heeft een hele mooie stap gezet richting een duurzamere wereld. Met 544 panelen en 247.500 wp kan deze rundveehouder zelf duurzame energie opwekken. Ze zijn geïnstalleerd met Huawei omvormers met vlamboogdetectie op een 3*250A aansluiting.

We kiezen voor Jinko zonnepanelen. Jinko is een van de grootste zonnepaneel merken ter wereld en staat bekend om zijn hoge kwaliteit en altijd vernieuwede type panelen. Jinko geeft 12 jaar garantie op deze zonnepanelen en garandeert daarnaast dat het na 25 jaar nog 84.8% van het oorspronkelijke vermogen aan opwek heeft. Daarnaast kiezen we voor Solar Stell montage materiaal vanwege het installatiegemak en de 20 jaar lange garantie die ze op de onderconstructie geven. Daarnaast is alles van hoogwaardig RVS en aluminium waardoor onder andere de aarding van het systeem goed voorzien is.

We hebben samen met de familie gekeken hoe we het maximale uit het dak gingen halen en hierop het type paneel afgestemd. Dit heeft als resultaat dat de maximale Wp uit de M2 dak zijn gehaald.