700 panelen
311500 Wp
SDE++

Op een rundveestal in Diessen hebben we 700 zonnepanelen geplaatst. De geïsoleerde golfplaten zijn nu éxtra geïsoleerd met zonnepanelen. Zowel de oost kant als de west kant van de stal ligt volledig bedekt, waardoor het een fraai geheel is.

Middels de 6 Huawei omvormers met vlamboogdetectie wordt er meer opgewekt als de huisinstallatie aan kan (3*250A), de vermogensregelaar regelt de omvormers terug op het moment dat er meer als 3*250A door de aansluiting dreigt te gaan.

We kiezen voor Jinko zonnepanelen. Jinko is een van de grootste zonnepaneel merken ter wereld en staat bekend om zijn hoge kwaliteit en altijd vernieuwede type panelen. Jinko geeft 12 jaar garantie op deze zonnepanelen en garandeert daarnaast dat het na 25 jaar nog 84.8% van het oorspronkelijke vermogen aan opwek heeft. Daarnaast kiezen we voor Solar Stell montage materiaal vanwege het installatiegemak en de 20 jaar lange garantie die ze op de onderconstructie geven. Daarnaast is alles van hoogwaardig RVS en aluminium waardoor onder andere de aarding van het systeem goed voorzien is.

Bekijk ook andere agrarische projecten zoals bij Fam. Quirijnen of Fam. Van der Heijden.