Solar Crew particulier zakelijk agrarisch nieuwbouw

Solar Crew dé slimme keuze

Zonnepanelen op je woning, daar wil je slim mee omgaan. Hiervoor dien je natuurlijk wel te beschikken over de juiste kennis. Op het internet is veel informatie direct beschikbaar en op die manier kom je aardig wat meer te weten. Tegelijkertijd roept al die informatie ook weer vragen op. Afbouw salderingsregeling? Toekomstige accu-opslag? De ideale ligging van de panelen? Wat is er nodig in de voorbereiding? Is er een subsidie beschikbaar binnen mijn huidige woonplaats?

Op al deze vragen en nog veel meer andere vragen heeft Solar Crew het antwoord. Dus voor we aan de slag gaan met het daadwerkelijk leggen van die zonnepanelen op het dak van jouw woning, zorgen we ervoor dat voor jou alles duidelijk is. Dat al je vragen zijn beantwoord. Buiten het beantwoorden van die vragen denken we op voorhand ook graag met je mee. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om subsidiemogelijkheden vanuit de overheid (vooral gemeentelijk gestuurd) en het esthetische aspect van jouw dak vol zonnepanelen: want natuurlijk zie je het liefst dat zonnepanelen een verrijking zijn voor de uitstraling van je woning! Omdat Solar Crew enkel en alleen gebruikmaakt van ‘zwarte panelen’ (op particulieren daken) en altijd zorgt voor een perfecte afwerking, weet je zeker dat dit ook daadwerkelijk zo zal zijn.

Ook aspecten waar op voorhand vaak niet aan wordt gedacht, brengen wij vooraf in kaart. Neem het kantelpunt van de schaduwinval op jouw dak. Door hier goed naar te kijken kunnen we bepalen welke omvormer het meest interessant is (string of parallel). Het verschil hierbij zit ‘m in het ‘filteren’ van de schaduw. Een string omvormer doet dit niet, een parallel omvormer juist wel.

Op voorhand geven we alvast aan dat we bij de installatie (binnen) ‘zo min mogelijk kabels in het zicht’ als uitgangspunt nemen. Wanneer dit toch onvermijdelijk is, werken we alle kabels netjes weg in een witte goot. En over netjes gesproken, dat geldt natuurlijk voor onze crew; altijd duidelijke communicatie (zowel in de voor-, uitvoerings- als nazorgfase) en de werkplek die laten ze natuurlijk netjes achter.

Engineering

Bij ons betekent engineering het technisch in beeld brengen -ofwel visualiseren- van een project van A tot Z (advies, engineering, installatie én service en onderhoud). We maken berekeningen en werken plannen uit in 3D. Ook legplannen en hijs-posities worden uitgewerkt. Daarbij staat veiligheid voor onze mensen en de omgeving centraal. Ook dit brengen we vooraf in kaart.

Tijdens de engineerfase brengen we zo concreet mogelijk in beeld wat we gaan doen en hoe we dat doen. We vinden het belangrijk dat de opdrachtgevers ons begrijpen en weten waarmee we bezig zijn. Dat geldt van offerte t/m de opleveringsfase en alles wat hier tussenin zit. Daarbij werken we toe naar die welbekende stip aan de horizon; wat betekent jouw investering voor de lange termijn? En welke keuzes gaan we samen maken?

Service & onderhoud

Service en onderhoud begint bij ons direct na oplevering van de zonnepanelen installatie.

Alle systemen van onze opdrachtgevers kunnen 24/7 gemonitord worden om er zeker van te zijn dat het rendement optimaal is en blijft. Buiten continue controle op afstand, controleren wij ook periodiek de installatie op locatie. Dit doen we in overleg met onze opdrachtgevers. Informeer naar de mogelijkheden.

  Vraag offerte aan

  1
  2
  3
  Vul in
  Ik heb interesse in (meerdere opties mogelijk):
  Weet je wat je verbruikt?
  Vul in
  Moment.. uw formulier wordt ingezonden

  Bedankt!

  De offerte komt zo snel mogelijk jouw kant op!

  Stappenplan na offerte aanvraag

  Wanneer je een offerte aanvraag bij ons hebt ingediend, wil je natuurlijk graag weten wat de vervolgstappen zijn. We lichten deze hieronder aan je toe. Verder zeggen we voor nu: vraag een offerte aan, heb vervolgens nog even geduld en voor je het weet haal ook jij alles uit de zon!

  Na ontvangst van jouw offerte aanvraag ontvang je van ons binnen 10 werkdagen een indicatieve offerte.

  Binnen 10 werkdagen nadat je van onze de indicatieve offerte hebt ontvangen nemen we contact met je op. We vernemen dan graag van je of deze voldoet aan je behoeften/verwachtingen en beantwoorden eventuele vragen.

  Als de offerte duidelijk is voor jou plannen we een adviesgesprek en technische bezichtiging in op locatie (binnen 10 werkdagen). Dit doen we alleen op verzoek. De keuze is aan jou.

  Op basis van het -eventuele- adviesgesprek en de technische bezichtiging op locatie, werken we een definitieve offerte voor je uit. Deze ontvang je binnen 10 werkdagen na het bezoek op locatie.

  Neem de definitieve offerte rustig door en als je vragen hebt stel ze dan gerust. In dit stadium van het offerte-traject heb je binnen Solar Crew een aanspreekpunt. Als alles duidelijk is, kun je de offerte digitaal ondertekenen. Hiermee is offerte-traject afgesloten. Jouw contactpersoon informeert je over de vervolgstappen, planning én natuurlijk de installatiedatum.