Particulieren

Zonnepanelen op je woning, daar wil je slim mee omgaan. Hiervoor dien je natuurlijk wel te beschikken over de juiste kennis. Op het internet is veel informatie direct beschikbaar en op die manier kom je aardig wat meer te weten. Tegelijkertijd roept al die informatie ook weer vragen op. Afbouw salderingsregeling? Toekomstige accu-opslag? De ideale ligging van de panelen? Wat is er nodig in de voorbereiding? Is er een subsidie beschikbaar binnen mijn huidige woonplaats?

 

Op al deze vragen en nog veel meer andere vragen heeft Solar Crew het antwoord. Dus voor we aan de slag gaan met het daadwerkelijk leggen van die zonnepanelen op het dak van jouw woning, zorgen we ervoor dat voor jou alles duidelijk is. Dat al je vragen zijn beantwoord. Buiten het beantwoorden van die vragen denken we op voorhand ook graag met je mee. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om subsidiemogelijkheden vanuit de overheid (vooral gemeentelijk gestuurd) en het esthetische aspect van jouw dak vol zonnepanelen: want natuurlijk zie je het liefst dat zonnepanelen een verrijking zijn voor de uitstraling van je woning! Omdat Solar Crew enkel en alleen gebruikmaakt van ‘zwarte panelen’ (op particulieren daken) en altijd zorgt voor een perfecte afwerking, weet je zeker dat dit ook daadwerkelijk zo zal zijn.

 

Ook aspecten waar op voorhand vaak niet aan wordt gedacht, brengen wij vooraf in kaart. Neem het kantelpunt van de schaduwinval op jouw dak. Door hier goed naar te kijken kunnen we bepalen welke omvormer het meest interessant is (string of parallel). Het verschil hierbij zit ‘m in het ‘filteren’ van de schaduw. Een string omvormer doet dit niet, een parallel omvormer juist wel.

 

Op voorhand vinden geven we alvast aan dat we bij de installatie (binnen) ‘zo min mogelijk kabels in het zicht’ als uitgangspunt nemen. Wanneer dit toch onvermijdelijk is, werken we alle kabels netjes weg in een witte goot. En over netjes gesproken, dat geldt natuurlijk voor onze crew; altijd duidelijke communicatie (zowel in de voor-, uitvoerings- als nazorgfase) en de werkplek die laten ze natuurlijk netjes achter.

Gecertificeerd en lid van


Advies

Door onze jarenlange ervaring zijn we de sparringpartner als het gaat om advies in de voorfase van een project gericht op de installatie van zonnepanelen binnen de woningbouw, woningcorporaties, bedrijven en de agrarische-sector.
lees meer


Engineering

Bij ons betekent engineering het technisch in beeld brengen -ofwel visualiseren- van een project van A tot Z (advies, engineering, installatie én service en onderhoud). We maken berekeningen en werken plannen uit in 3D. Ook legplannen en hijs-posities worden uitgewerkt. Daarbij staat veiligheid voor onze mensen en de omgeving centraal. Ook dit brengen we vooraf in kaart.
lees meer


Installatie

Al onze installaties worden volledig door Solar Crew zelf geïnstalleerd. Daarbij conformeren wij ons aan alle geldende eisen en normeringen. De installaties zijn kwalitatief hoogwaardig, wij werken alleen met de meest betrouwbare merken en leveranciers.
lees meer


Service & onderhoud

Service en onderhoud begint bij ons direct na oplevering van de zonnepanelen installatie.
lees meer