Particulieren

Projecten en werkwijze

We weten waar we over praten en nemen veel vragen bij je weg. Dat is voor particulieren vaak al een grote (eerste) stap op weg naar de verduurzaming van hun woning.

Je kunt bij ons terecht voor advies (vanaf de allereerste plannen of ideeën), tot aan de uitwerking, installatie en service en onderhoud op het gebied van zonnepanelen. We verzorgen daarmee het complete plaatje van A tot Z. Als wij klaar zijn, maak jij gebruik van zonne-energie, met optimaal rendement. Particulieren hebben met ons écht een premium partner in huis.

Advies

Door onze jarenlange ervaring zijn we de sparringpartner als het gaat om advies in de voorfase van een project gericht op de installatie van zonnepanelen binnen de woningbouw, woningcorporaties, bedrijven en de agrarische-sector.
lees meer


Engineering

Bij ons betekent engineering het technisch in beeld brengen -ofwel visualiseren- van een project van A tot Z (advies, engineering, installatie én service en onderhoud). We maken berekeningen en werken plannen uit in 3D. Ook legplannen en hijs-posities worden uitgewerkt. Daarbij staat veiligheid voor onze mensen en de omgeving centraal. Ook dit brengen we vooraf in kaart.
lees meer


Installatie

Al onze installaties worden volledig door Solar Crew zelf geïnstalleerd. Daarbij conformeren wij ons aan alle geldende eisen en normeringen. De installaties zijn kwalitatief hoogwaardig, wij werken alleen met de meest betrouwbare merken en leveranciers.
lees meer


Service & onderhoud

Service en onderhoud begint bij ons direct na oplevering van de zonnepanelen installatie.
lees meer