In de tijd dat Johan in de zonnepanelen zit heeft hij de professionalisering van de sector en de explosieve groei goed meegemaakt. β€œIk vind het belangrijk dat we als team een gezellige dag hebben. Dit dreef me enkele jaren geleden naar Solar Crew. Hier zijn deze dingen goed geregeld en dat werkt prettig. We hebben de hele dag door plezier met elkaar en dat maakt dat de sfeer goed is.

Er wordt ook door geΓ―nvesteerd in mensen en materiaal. De nieuwe bussen die we nu een paar maanden rijden werken prettig en maken het werk gemakkelijker. Ik zit nu 5 jaar in de zonnepanelen en heb het bij mijn vorige werkgever niet meegemaakt dat het zo goed geregeld is als hier.

Aangezien ik al jaren op het dak sta, was ik nieuwsgierig naar hetgeen er in de meterkast gebeurd. Inmiddels ben ik een leertraject gestart voor Elektromonteur, of AC-monteur zoals wij het zeggen, te worden. Deze interne doorgroeimogelijkheden zijn prettig en houdt iedereen gemotiveerd! In de meterkast gaat nog veel gebeuren de komende jaren met de ontwikkelingen in elektrificatie die de markt doormaakt en daar wil ik graag bij betrokken zijn.