Solar Crew. Sun suppliers est. 2012
Vakmannen, specialisten, mensen met passie voor techniek.

“Ik zeg wel eens dat wij echt eer hebben van ons werk. Want zodra wij klaar zijn met de installatie dan wordt direct begonnen met het opwekken van duurzame energie. Buiten dit is ons werk ook leuk vanwege de vrijheid én we komen echt overal. Bovendien zijn klanten altijd blij met onze komst. Want helaas lopen de levertijden nog steeds op. Als we dan eindelijk komen monteren, dan zorgt dit voor blije gezichten. Sowieso is het klantcontact hartstikke leuk. Wat minder leuk is, lijkt me logisch: slechte weersomstandigheden. Helaas hebben we daar af en toe last van. Al kruipen we natuurlijk niet het dak op wanneer het pijpenstelen regent.”

Een zonnetje heeft dus de voorkeur? “Dan verschijn ik inderdaad goed gemutst op het werk. Want met mooi weer is het echt heel fijn werken. M’n werkdag begint met het doorlopen van de projecten die op de planning staan. Vervolgens werp ik nog een blik op de bussen om te zien of er nog materiaalaanvullingen nodig zijn en dan zijn we weg. Voor ik in de bus stap pak ik nog wel even een ‘bakske koffie’ voor onderweg. Op een dag werken we in principe 2 projecten af en tussendoor zorgen we ervoor dat er goed gegeten wordt.”

Wat vind je nog meer belangrijk? “Er is van alles belangrijk. Maar veilig werken en werken met goed gereedschap daar hecht ik wel veel waarde aan. Gelukkig staat veiligheid bij Solar Crew altijd op 1 en als het om gereedschap en andere uitrusting gaat, dan werken we alleen met de meest betrouwbare en duurzame merken. Dus het is DeWALT en Makita dat hier de klok slaat. En nu ga ik snel weer aan de slag; ik heb er zin in!”

Werken bij Solar Crew
Als je bij ons komt werken, ga je aan de slag bij een bedrijf dat sneller groeit dan dat Max Verstappen rondjes kan rijden op Spa-Francorchamps. Jij werkt overigens niet vóór ons, maar mét ons. Want samenwerken zit in ons DNA. Tot slot, draag jij voor 100% bij aan de energiebehoefte van onze klanten en een energieneutraal Nederland. Het spreekt voor zich dat het met de beloning -zowel primair als secundair- wel goed zit. Onze waardering is groot; welkom bij de crew, Solar Crew. Meer over Solar Crew én de vacatures op onze vacature pagina.